IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

McLaren без шофьор не спира да блъска Maybach GLS

Забравени ключове предизвикаха инцидент между коли за 400 000 долара (ВИДЕО)

Заключването на ключовете в собствената кола е един от най-големите кошмари за шофьорите. А нещата стават още по-страшни, ако автомобилът започне да се движи сам. Точно в такава ситуация изпадна шофьор на McLaren, след като скъпата му суперкола не само потегли само, но и започна да удря SUV за 200 000 долара.


McLaren катастрофа


От видеото не става ясно къде е заснето, но се вижда как големият Maybach GLS се движи напред, а McLaren-ът го блъска отзад. Оказва се, че това не е първият удар, а един от няколко. Един човек, най-вероятно собственикът, се опитват да спра суперколата, но не успява. За капак на всичко вали и силен дъжд, който прави ситуацията още по-неприятна.

Във всеки случай колата блъска Maybach отново и след това още веднъж, преди видеото да свърши. Ако това наистина е McLaren 600LT, както предполагат някои, той вероятно струва около 200 000 долара сам по себе си. Вече стана дума за цената на големия SUV, така че инцидентът може да се разглежда като сблъсък между автомобили за 400 000 долара.



Според някои мнения, това не е 600LT, тъй този модел не пълзял по такъв начин, когато е в движение. В случая това няма особено значение, но определено е случка, която собственикът няма да забрави скоро.


0 от 500