IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор научи по трудния начин къде не трябва да пакрира

Пожарникари разбиха прозорците на колата му, за да стигнат до кран (ВИДЕО)

Силен пожар избухва в центъра на Ню Йорк, като пламъци бързо обхващат разположените един до друг Dunkin' Donuts, магазин за платове, китайски ресторант, магазин за мебели и магазин за артикули. Екипи на местната противопожарна служба пристигат бързо на мястото, но се сблъскват със сериозен проблем, съобщава Daily Mail.



Оказва се, че достъпът до най-близкия пожарния кран е блокиран от паркиран автомобил. В екстремна ситуация пожарникарите действат без колебание - един от тях донася специален инструмент до прозореца на пътника и, като го удря няколко пъти, го счупва. След това отива от страната на шофьора и прави същото. След това заедно със свой колега прекарва пожарникарски маркуч през вътрешността на колата.

Разследването установява, че това не е първият път, когато същия този шофьор блокира достъпа до пожарен кран. Той вече дължи над 9000 долара глоби от 2023 г. За две години водачът е извършил 33 нарушения на правилата за паркиране на пожарни кранове. Сега освен глобите той ще трябва да извади пари и за разбитите прозорци на автомобила

В Ню Йорк е незаконно паркирането на по-малко от 15 фута (5 метра) от пожарни кранове, тъй като аварийните екипи трябва да имат достъп до тях по всяко време. А тези, които не спазват тази забрана, могат да се окажат в положението на този шофьор.Б

Видео: Daily Mail


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    2-ри, ти да не си като чукчата - писател, а не читател? Чете ли статията въобще? "Той вече дължи над 9000 долара глоби от 2023 г. За две години водачът е извършил 33 нарушения на правилата за паркиране на пожарни кранове" - явно , че тоя урок няма да го научи. Ако намери и добър адвокат може да докаже, че са действали неправомерно, при условие, че има достъп до крана .
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    всички пожарникари и полицаи са безделници чудят се на кого да сговнят живота
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Дължи 9000$ от глоби само за 2023 -та ?! Че то каруцата му не струва толкова.
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Без да знаем какъв точно е закона там, не можем да сме сигурни. Щом му чупят стъклото явно си има причина. Но едно е сигурно, собственика на Хондата следващия път ще се замисли като паркира до хидранти.ПС: Доста здраво това стъкло - доста го поблъска с това желязо, докато го счупи :)
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    hasan ( преди 1 месец )
    МОжеше и под колата да прокара маркуча.
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Реално не е блокирал абсолютно нищо. Веиждат се 2те метални колони които показват границите. Има достъп до него. Както е казал 1, има вариянти. И загубиха повече време да чупят стъкла, вместо да прекарат маркуча.
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Можеше, но тогава нямаше да си научи урока. Сега със солена глоба плюс нови стъкла може и да се замисли следващият път.
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Мисля, че съвсем спокойно можеше да прекарат маркуча пред колата или над предния капак! Беше излишно да се разбивт прозорците!