IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Toyota GR Corolla избухва в пламъци на пътя

Пожарът започва от двигателя на японския хот-хеч (ВИДЕО)

Toyota GR Corolla е мощна машина, предназначена за енергично шофиране. Хот-хечът обаче крие и неприятни изненади, като в това се убеди един от собствениците на модела, чиято кола беше погълната от пламъци. Причината все още е неизвестна, но щетите са значителни, а инцидентът е записан от видеорегистратора на пострадалото превозно средство.


Toyota пожар


Шофьорът се движи по магистрала в Северна Каролина, като твърди, че малко преди това е изпробвал възможностите на автомобила, като е дал пълна газ. Видеото започва, когато колата се движи с около 130 км/ч и нещата изглеждат нормални. Собственикът твърди, че първо двигателят е отказал, след което е започнал да излиза дим.

Шофьорът спира край пътя, надявайки се, че службите за спешна помощ да пристигнат възможно най-бързо. Те се нуждаят от 7 минути, в които обаче колата е погълната от пламъци. Мъжът излиза, отваря капака и не може да направи нищо друго, освен да гледа как хот-хечът гори.



„Досега подозрението на дилъра е, че излишното гориво от потенциална повреда е заобикаляло цилиндъра и е изгаряло в турбото. Това са чисти спекулации в момента, но подобно обяснение е твърде вероятно“, казва собственикът в коментарите под видеото.

Интересното е, че това не е първата и единствена GR Corolla, която изгоря по такъв впечатляващ начин напоследък. При друг подобен инцидент огънят също започна в двигателния отсек и в крайна сметка унищожи цялата кола. Засега няма официален коментар от производителя и за двата пожара.


0 от 500