IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

35 000 поръчки за наследника на SsangYong Actyon

Популярният и у нас модел е възроден от компанията KG Mobility

Южнокорейският автомобилен производител KG Mobility (преди известен като SsangYong) продължава да споделя информация за възродения модел Actyon. Кросоувърът ще бъде официално представен през август, а на сайта на компанията са публикувани и снимки на интериора му.


KGM Actyon 


Интериорът на KGM Actyon 2025 се оказа не по-малко оригинален от неговия екстериорен дизайн. Двуспицовият му волан е сплескан отгоре и отдолу и е допълнен от голям брой бутони, а на предния панел са разположени два дисплея. Вниманието привлича и „двустепенната" централна конзола с миниатюрен джойстик на скоростната кутия.

Оборотомерът на цифровото табло подсказва, че наследникът на SsangYong Actyon ще получи двигател с вътрешно горене. Очаква се кросоувърът да бъде оборудван с 1.5-литров бензинов турбомотор с мощност 170 к.с. от KGM Torres, като може да се заимства и хибридната модификация.


KGM Actyon 


Освен това KG Mobility обяви и голям интерес към модела. Новият Actyon все още не е в продажба, но вече е събрал 35 000 предварителни поръчки, от които 16 000 - в първия ден след началото на приемането им.

0 от 500