IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бившият SsangYong възроди популярен модел

Кросоувърът Actyon се завръща в гамата на корейския производител

Корейската марка KGM (известна по-рано SsangYong) представи нов кросоувър - Actyon. Това всъщност е преработена версия на модела Torres, като попада в сегмента на средноразмерните SUV автомобили.


SsangYong Actyon


Името Actyon се появи в гамата на бившия SsangYong през 2005 г., но след 2011 г. се използва само на определени пазари - основно в Русия. Сега кросоувърът ще се продава под това име в родната си Южна Корея.

Размерите на новия модел са дължина 4700 мм, широчина - 1890 и височина - 1720 мм, като разстоянието между двете оси е 2680 мч. По предварителна информация моделът ще получи хибриден силов агрегат на базата на 1,5-литров бензинов турбомотор.


SsangYong Actyon


Не е ясно дали възроденият Actyon ще има задвижване на четирите колела. Интериорът на кросоувъра също засега се пази в тайна, а дебютът на модела е насрочен за август. Тогава ще станат ясни нивата на оборудване и цените за вътрешния пазар.

Стилистично Actyon е подобен на KGM Torres, представен преди две години. В бензиновата версия неговият 1,5 турбо мотор с 4 цилиндъра развива 170 к.с., като е комбиниран с 6-степенна автоматична трансмисия Aisin, предно предаване или задвижване на четирите колела. Електрическият вариант произвежда 204 к.с. и е само с предно предаване


SsangYong Actyon


0 от 500