IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бившият SsangYong представи ново Tivoli

Това е третата актуализация на кросоувъра

Южнокорейската компания KG Mobility, известна преди като SsangYong, представи новия кросоувър Tivoli. Бюджетният модел претърпя фейслифт и се продава на цена от 14 200 долара. Това съобщава официалният сайт на автомобилния производител.


SsangYong Tivoli


Това е третата актуализация на модела. Кросоувърът KG Mobility Tivoli 2023 може да бъде разпознат по по-агресивна предница с увеличен въздухозаборник и модифицирана задна броня. Моделът се предлага в стандартна 4.2-метрова версия и в удължен 4.44-метров XLV вариант.

В салона на KG Mobility Tivoli, в по-скъпите версии, вече има ново виртуално табло. Централният панел също е напълно преработен. Там вече са монтирани увеличен 10.2-инчов сензорен екран и иновативни бутони за климатичния контрол.


SsangYong Tivoli


Интересното е, че базовият 1.6-литров бензинов двигател със 126 к.с. беше върнат в гамата. Предлага се и 1.5-литров турбо четирицилиндров мотор със 163 конски сили, а за някои страни е наличен и 1.6-литров турбодизел с мощност 136 к.с. KG Mobility Tivoli е оборудван с 6-степенна механична или автоматична скоростна кутия, предно или задвижване на всички колела.

Ще припомним, че SsangYong беше преименуван на KG Mobility през март. Компанията възнамерява да промени стратегията си и да се фокусира върху електрически автомобили, но ще продължи да произвежда модели с двигатели с вътрешно горене още известно време.


SsangYong Tivoli


0 от 500