IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Запознайте се с новите Rexton-и на бившия SsangYong

SUV-моделът и пикапът бяха представени в Южна Корея

Новите KG Mobility Rexton и Rexton Sports бяха представени в Южна Корея. SUV-то и пикапът, които са на рама, преди това се произвеждаха под марката SsangYong, а сега претърпяха втората си модернизация. Това се съобщава на официалния сайт на компанията.


 KG Mobility Rexton


SUV KG Mobility/SsangYong Rexton не се е променил външно и е получил само джанти с нов дизайн. Но пикапът KG Mobility Rexton Sports е актуализиран по-сериозно. Той получава нови фарове, радиаторна решетка и предна броня. Освен това корейците показаха и нова луксозна версия Khan Culmen с 15 мм по-висок просвет и офроуд гуми.

В салона на SUV-то и пикапа е монтиран нов преден панел с тънки вентилационни дефлектори. Автомобилите вече разполагат и с подобрено виртуално арматурно табло, с увеличен сензорен екран и нови сензорни бутони за аудио системата и климатроника. В KG Mobility Rexton Sports е сменен и воланът.


 KG Mobility Rexton


И двата модела все още са оборудвани с 2.2-литровия турбодизел, но мощността в новите версии е нараснала до 204 конски сили. Що се отнася до скоростните кутии, то клиентите могат да избират между шестстепенна механична трансмисия или новата осемстепенна автоматична скоростна кутия.

Цената на пикапа KG Mobility Rexton Sports започва от 21 100 долара, а върховата гама Khan Culmen ще струва поне 26 000 долара. SUV-то Rexton започва от $29 800. Базовата конфигурация на автомобила включва безключов достъп, круиз контрол, сензори за паркиране, сензори за дъжд и светлина и др.


Още снимки на двата нови модела - вижте в галерията:


Ще припомним, че през март SsangYong беше преименуван на KG Mobility - това се дължи на смяна на собственика на компанията. В близко бъдеще линията на южнокорейската марка ще бъде напълно актуализирана с „фокус върху електрически автомобили“.


0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Вал ( преди 11 месеца )
    Аз пък карам от 4 г служебен Рекстън 2,7 2004та, приятно съм изненадан. В момента е на 430000 км, дърпа си като пич. Е верно една врата не се отваря, задна чистачка не работи, няма ръчна, шибидаха протече, парното/климата работи само на макс, но все пак бая се язди. Мотор и скорости обаче са Мерцедес
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    През 2005г. работих за вносителя, още тогава Рекстъните бяха в порядъка 50 - 60 000 лв., в зависимост от двигателя. Така, че......
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Цонко ( преди 11 месеца )
    усещам каква ще бъде новата ми кола или поне от кой континент.
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    20-25 хиляди долара, за тея пари в Европа скоро и едно клио няма да мога да си купя