fallback

10-те най-добри луксозни електромобила в света

Тesla Model S не намира място в тази класация, но в нея има друга "американка"

"Луксозен" и "електромобил" съвсем доскоро не съществуваха като едно общо словосъчетание. Първият опит двете понятия да се съчетаят дойде с появата на Tesla Model S през 2012, макар че оголеният интериор и твърде съмнителното качество на изработката караха мнозина да оспорват мястото на тази кола в премиум сегмента. Но оттогава броят на претендентите да ви возят в безукорен лукс и без вредни емисии непрекъснато расте. Днес има няколко десетки модела с електрическо задвижване и претенции за лукс. Авторитетното британско издание Autocar подбра десетте най-добри според неговите автори. Очевидно и те са сред скептиците за Model S, защото Tesla не присъства в Топ 10.       10-те най-добри луксозни EV според Autocar (ГАЛЕРИЯ):

       

fallback
  • #12
    TRANTOR ( преди 2 месеца )
    Само като видя тия телевизори навсякъде вътре и се отказвам. Ако ми подарят някоя ще я карам малко за проба, но не бих си купил никоя от тези тук.
  • #11
    До #11 ( преди 2 месеца )
    Брех...верно ли? Заможните китайци явно се минават с Мерцове, Ауди и БМВ. Тия с този уона би премиум Дженезис пробват да се намърдат някъде там, но без особен успех
  • #10
    i'm-дртиУАЙТBOY ( преди 2 месеца )
    До 8,9+10: Набийте МУ Г0 на 7-та у праздния тиквунь и безпочвено бръщолевене за супер-БеНЕве-та, еМБечки, и Фау-Вета - бета: ШОК за западно-европейските водещи авто-производители:... ква стана ТАЯ, че накрая се оказа, че съвременните Корейски + Китайски машини са по-здрави, надеждни и най-вече и доста по-евтини и достъпни от тези на WEST-EU-KoHkypeHцияTA... Става напечено и бая оспорвано на този пазар... За тези пари+екстри, к. си осигуряваш с тях в новата ти машина G-E-N-E-S-i-S е НЕНАДМИНАТ!
  • #9
    Радев ( преди 2 месеца )
    Само не разбрах защо снимката от интериора e на Genesis G90, вместо на G80? И защо липсва ЕQS SUV в тази класация?
  • #8
    До 8 ( преди 2 месеца )
    Карал ли си Генезис?Аз да. GV70. Интериорът червена кожа, метален хром и кристали. Кола е, но много по-луксозна от почти всички!
  • #7
    Логично ( преди 2 месеца )
    "анонимен ( преди 10 часа )Не видех нито един китайски клонинг! Що ли?'Смяташ ли че от bmw които са поръчали класацията биха искали да създадат информативна и обективна статия? Продажбите в Китай ще го докажат. Там е основният пазар на mercedes и BMW, а не в някоя европейска страна. Ако в Китай китайците започнат да предпочитат някоя китайска луксозна марка, немските премиуми ще имат проблем.
  • #6
    Propov ( преди 2 месеца )
    Тоя *** на Гениталис или Генезис май беше , що не го бамнете или баннете.
  • #5
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Не видех нито един китайски клонинг! Що ли?
  • #4
    As ( преди 2 месеца )
    Естествено първите 2 места са за BMW
  • #3
    Факт ( преди 2 месеца )
    Немците пак опитват да се набутват за премиум ама при Ел колите почнаха да издишат
fallback
Последни