fallback

10-те най-добри луксозни електромобила в света

Тesla Model S не намира място в тази класация, но в нея има друга "американка"

"Луксозен" и "електромобил" съвсем доскоро не съществуваха като едно общо словосъчетание. Първият опит двете понятия да се съчетаят дойде с появата на Tesla Model S през 2012, макар че оголеният интериор и твърде съмнителното качество на изработката караха мнозина да оспорват мястото на тази кола в премиум сегмента. Но оттогава броят на претендентите да ви возят в безукорен лукс и без вредни емисии непрекъснато расте. Днес има няколко десетки модела с електрическо задвижване и претенции за лукс. Авторитетното британско издание Autocar подбра десетте най-добри според неговите автори. Очевидно и те са сред скептиците за Model S, защото Tesla не присъства в Топ 10.       10-те най-добри луксозни EV според Autocar (ГАЛЕРИЯ):

       

fallback
  • #2
    i'm-дртиУАЙТBOY ( преди 2 месеца )
    Само за спецове и фенове на високите скорости и повишените нива на АДРЕНАЛИН: Само след 2 дена се дава началото на поредния традиционно годишен ФЕСТИВАЛ на СКОРОСТТА в Гудууд /където създават великолепния RR!/, което мероприятие ще бъде ознаменувано с официалния дебют на спортната модификация на GENESiS - премиум-лЮксозната марка, а именно: MAGMA-та, явяваща се прек непосредствен брендню K0HKYPEHT на BMW-M серията...Тепърва предстои развитието на двубоя помежду им на ЕВР0-ниво, живот и здраве!
  • #1
    i'm-дртиУАЙТBOY ( преди 2 месеца )
    Изминаха точно 2 год., откакто Genesis кацна в Европа с офиси в DE, GB & CH, намествайки се благорарзумно в битката за премиум сегмента за своето изконно место под Слънцето. Българският пазар /за огромно съжаление на истински подготвената знаеща аудитория!/ още не е дочакал официалния дебют на луксозната марка на Hyundai. Но там, където тя е налице, електр. версия на G80 се радва на изключително високо търсене като нормалния седан Genesis G80 е най-продаваният модел на този премиум-люкс-Бранд!
fallback
Последни