IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 5 на най-мощните камиони в света

И един нов електрически звяр като бонус

Големите камиони са оборудвани с мощност, сравнима с тази на суперавтомобилите. До такава степен, че често преодоляват бариерата от 600 коня. Представяме ви петте най-мощни камиона на пазара. Плюс един електрически звяр, който ще ви разтърси.


Топ 5 на най-мощните камиони (ГАЛЕРИЯ)


 

0 от 500
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Чудех се защо китайския влекач е снимам изотзадзе, за разлика от всички други и се разрових да видя как изглежда- копие на Мерцедес - някой изненадАн има ли ?:)))
  • #3
    10 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    А този нов Актрос при дадени 500 км,реално като го натоварят с 40 тона надали ще мине и 250км тъй,че за нищо не става освен за вътрешно градски транспорт.
  • #2
    16 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Конските сили не са основен фактор при камионите. По принцип и за "тир" до 40 тона дори и 250 коня са достатъчни ако има нужните нютони които зависят от скоростната кутия и диференциалите. Навремето 80-те години бяха по толкова камионите 200-300коня и си работеха нормално. Сега са по 500-700 и разликата е че старите по бавно ускоряват. Но иначе теглят същия товар и развиват същата скорост на магистралата. Важни са нютоните. Камиона трябва да може да дърпа голяма тежест.
  • #1
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 3 месеца )
    Тротинетка,Тесла Семи защо липсва?