IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как BMW 8-Series и Cupra се крадат за секунди

Апашите нито се притесняват, че ги снимат, нито от заплахите с полиция (ВИДЕО)

Кражбите на коли в България далеч не са непознато  явление. Но тези апаши като че ли бият и родните по наглост. Видеото идва от Бари, един от най-засегнатите италиански градове по откраднати автомобили. Местната мафия действа изключително интензивно и очевидно без грам притеснение.

 
двойна кражба


Тази кражба на две коли едновременно се извършва, въпреки че свидетели снимат с телефон и крещят как ще повикат полицията. Апашите нахлуват последователно в BMW 8 и в  Cupra Formentor. След това просто изчезват, а според италианските власти извършителите все още се издирват, като не са разпознати.

Въпреки че не знаем как се е случило конкретно на това видео, крадците явно използват джаджи, за да освободят автоматичната скоростна кутия от положение “P” (паркинг), както и електронната ръчна спирачка. След това бутат колата, докато намерят подходящо място. Там подменят софтуера на автомобила със собствен, вече хакнат. За него имат и съответните кодове, в случай че говорим за модел с безключова технология. 



Оттам нататък продължението е много просто, тъй като откраднатата кола се движи нормално и те могат да я закарат където си поискат. Там или я разглобяват за части, или фалшифицират номерата на шасито и я препродават като нормална употребявана.
 
 

0 от 500