IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Toyota Camry се появи на европейския пазар

Продажбите стартираха от Полша, като базовата цена е 43 500 евро

Новата Toyota Camry 2024 пристигна в Европа, а подробностите за него бяха разкрити на официалния уебсайт на японската марка. Според данните, седанът Toyota Camry 2024 запазва познатия силует, но е станал по-изразителен на външен вид.


Toyota Camry


В салона му се появява дигитален инструментален панел, а централният сензорен екран е увеличен. В Европейския съюз моделът ще се предлага ексклузивно в хибридна версия, системната мощност на която е 231 конски сили.

Силовият агрегат се състои от 2.5-литров бензинов двигател и електрически мотор. Автомобилът може да ускори от място до 100 км/ч за 7.9 секунди. В Европа няма да има модификации със задвижване на всички колела.


Toyota Camry


Базовата версия разполага със 17-цолови джанти, двузонов климатроник, отопляеми предни седалки, камера за задно виждане, безжично зареждане за смартфони и набор от системи за сигурност.

Най-наточеният вариант на Toyota Camry Executive добавя 18-цолови джанти, тризонов климатроник, електрически и вентилирани седалки, хедъп дисплей, както и ефективна съраунд система JBL с девет високоговорителя.


Toyota Camry


Първите продажби на този автомобил вече започнаха в Полша. Там цената на новата Camry варира в диапазона от 185 900 до 225 900 злоти, което по текущия обменен курс се равнява приблизително на 43 500 - 53 000 евро.


0 от 500
  • #13
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До 8 и 10 ( преди 2 седмици )
    Павел е от Варна и живее(ше) в НемскоВ РАшън-а влезе по втория начин през Прибалтика и се върна от Магадан през Монголия...Аман от вашите крайности за/против Русия!!Тук става дума за къде какви коли се карат, а в далечния Изток се карат предимно Японски и предимно Тойота ;)
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    БайБоцимир ( преди 2 седмици )
    Карах малко предходната генерация. Чудесен автомобил за придвижване между две точки, но скучен. Не могат дори един нормален дисплей да сложат и софтуерът им е като излязъл от архивите, изоставане с поне 5 години. Колата е удобна за дълги пътувания, но пък там по-добрият вариант е 6-цилиндровият бензин, който така и не стигна до Европа.
  • #11
    0 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Москвич-Алеко
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Sameman ( преди 2 седмици )
    Хахаха, русофилчетата са толкова епични, че се стига до подобни коментари, достойни за настаняване в Карлуково.
  • #9
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Тойотаджия ( преди 2 седмици )
    До 6: Клиентите на Тойота ги купуват не за седмица, а за няколко години, а някои дори десетилетия. А след няколко години тази Тойота ще е като нова, докато китайски играчки ще са към края на жизнения си цикъл.
  • #8
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Един друг ( преди 2 седмици )
    До #6Продължавай да гледаш руски канали и далеч ще стигнеш,може би до Магадан. Да сравняваш Тойота и китайски бангии е все едно да сравняваш долара и рублата.
  • #7
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Йооо ( преди 2 седмици )
    Гледах един българин с мотор от Варна до Магадан, тази марка е ненадмината по надеждност за техните условия и разстояния, каквато що да е на дизайн и бля бля дето изброяваме всички , тази кола те закарва и те връща, което за 90% от останалите марки е невъзможно
  • #6
    7 rate up comment 21 rate down comment
    Dikoff ( преди 3 седмици )
    Тъкмо гледах ревю за тази тойота в Китай на руски блогър. Направо се подигра с това, което е колата в сравнение с колите, които BYD, Cherry и др изкарват в момента - високо технологични, супер сглобка, модерен интериор, и дизайн...тук претоплена манджа от миналия век...едно и също...а да..има дигитални дисплеи...и това 55 хил евро...ужас
  • #5
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Има две спици на волана - не е Ситроен.
  • #4
    10 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Дизайнът вътре е като на някакъв Ситроен от 80-те!