IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звездите на „Реал“ (Мадрид) отново смениха автопарка

Спонсорът BMW инсталира и точки за зареждане в тренировъчната база на тима

„Реал“ (Мадрид) сътвори пореден луд мач в Шампионската лига, отстранявайки „Байерн“ 2:1 след късен обрат. И няма да е чудно, ако „белите“ вдигнат 15-ия си трофей в турнира на 30 май, когато срещат в Лондон германския „Борусия“ (Дортмунд).

 
BMW Реал Мадрид


„Реал“ е скъпа марка и не случайно спонсорите се избиват да рекламират при „Кралете“. Преди 2 години BMW измести Audi като официален автомобил на клуба. Абсолютно всички играчи плюс треньорът Карло Анчелоти получават безплатно BMW, като тази сезон избираха между 4 модела.

За разлика от миналата година, когато единствените опции бяха 100 процента електрически, сега звездите имаха на разположение и plug-in хибридите, изминаващи почти 100 км на ток. Така всички автомобили, с които разполага първият отбор на „Реал“ (Мадрид), са с етикет нулеви емисии.

 
BMW Реал


На базата бяха доставени 24 коли от следните модели - купета (BMW i4), седани (BMW i7), SUV iX и XM от каталога на BMW. Най-достъпният от всички коли в Реал е електрическият i4 eDrive35 i4, който в момента струва 57 000 евро (на местния пазар в Испания), а най-скъпият е една от новите опции: plug-in хибридът XM. Той излиза 180 000 евро.

Новата звезда Джуд Белингам поз.дкара XM в бяло. Логично, този звяр беше пожелан от по-голямата част от отбора. Цели осем играчи избраха единствения модел, който не е 100 процента електрически.

 
BMW Реал Мадрид

Родриго е доволен с новата си придобивка

Следващият в списъка с предпочитания беше i4. На него се спряха шест играчи плюс италианският гений Анчелоти. Толкова е бройката и на iX, който беше на разположение и миналата година. Харесаха си го седмина от звездите. Капитанът в снощната драма Начо е единственият, който кара i7. Друг капитан Лука Модрич също няма повторение с колега. Хърватинът се движи с iX M60 от 619 к.с. и 133 000 евро. Френският национал Чуамени също е инивидуалист с i4 eDrive35 от 286 к.с.

Анчелоти, в съответствие с прочутия си взискателен стил, е избрал персонализиран цвят от каталога на BMW Individual. Същото са сторили Модрич и Камавинга .

 
BMW Реал Мадрид


Играчите няма да имат проблем със зареждането на новите си превозни средства. BMW адаптира тренировъчния комплекс „Valdebebas“, като инсталира точки с общо 900 kW налична мощност. В допълнение към факта, че играчите също имат зарядни устройства в домовете.

Кой футболист какво избра

BMW XM (179 700 евро) – Тибо Куртоа, Кепа, Дани Карвахал, Джуд Белингам, Хоселу, Родриго, Арда Гюлер, Дани Себалос

BMWi4M50 (79 550 евро) – Едер Милитао, Лукас Васкес, Фран Гарсия, Ферлан Менди, Камавинга, Винисиус, Карло Анчелоти

BMW iX xDrive50 (108,450 евро) – Андрий Лунин, Давид Алаба, Антонио Рюдигер, Тони Кроос, Брахим Диас, Феде Валверде

BMW i7 xDrive60 (139 350 евро) – Начо Фернандес

BMW iX M60 (140,400 евро) – Лука Модрич

BMW i4 eDrive35 (57 350 евро) – Орелиан Чуамени
 

Заб. цените са за пазара в Испания
 

 

0 от 500