IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте един много странен бус на Citroen

Моделът е Jumper, но е с... две кабини и с два двигателя

Citroen разработи необичайна версия на буса Jumper, която е с... две кабини. Автомобилът се състои от моторизирани кабини, свързани помежду си. Странното превозно средство, наречено Back to Back, е предназначено да доставя завършени кабини на клиентите на марката. Купувачите ще могат да създават различни модификации на базата на тази необичайна кола. В същото време на пътя Citroen Jumper Back to Back ще привлече не по-малко внимание от екзотичен суперавтомобил.
  
  
Citroen Jumper
  
    
Citroen Relay/Jumper във версия Back to Back ще се предлага в Обединеното кралство за £36 018 (около 42 000 евро по текущия обменен курс). Списъкът с опции за този модел включва 15-цолови джанти, климатик, както и аналогово арматурно табло и мултимедия с 5-инчов дисплей. Автомобилът се задвижва от 2.2-литров дизелов двигател с мощност 140 конски сили. Скоростната кутия е шестстепенна механична.

Дизайнът предвижда две кабини, свързани със странични елементи, отворите в които позволяват да се монтират свързващи плочи между кабините. При тази подредба превозното средство ще може да се движи и в двете посоки. За да бъде направено това, в кабината без водач ще трябва да се поставите скоростната кутия в неутрален режим и да се заключат колелата.
  
  
Citroen Jumper Back to Back

Jumper Back to Back е проектиран да доставя кабини на клиенти. Машината ще пътува на собствен ход до купувача, който ще може да я използва за изграждане на необходимите преоборудвания. В същото време компаниите ще могат значително да спестят от логистиката, тъй като специалистите няма да трябва да поръчват камион за превоз, опори, скоби и друго оборудване за товарене и разтоварване.
  
   

 

0 от 500
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 1 седмица )
    Погледнах какво пише на английски. Продават само предна част за специализирани фирми, които изграждат кемпери, специални автомобили и подобни след кабината. Тоест вземат кабината, в която е двигател и резервоар, а рама за задните колела няма. За по-лесно, съединияват две кабини, за да ги вземеш по-лесно.
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    ?! Първи април?