IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова руска лимузина за встъпването на Путин в длъжност

Представен е актуализиран Aurus Senat, марката завзема стария завод на Toyota (ВИДЕО)

Компанията Aurus, която произвежда руски луксозни автомобили в Елабуга, в навечерието на встъпването в длъжност на руския президент Владимир Путин представи обновен модел Senat. Това съобщи кореспондентът на Известия на 6 май.
  
   
Аурус Сенат, Aurus Senat, 2024, Путин
  
       
За седана и лимузината Aurus Senat е разработена нова архитектура на предната и задната част на каросерията, решетката на радиатора е променена, а моделите са получили лек капак от алуминиева сплав. Автомобилът е оборудван и с нови адаптивни матрични фарове и задни светлини в нов дизайн със светодиоди.

В салона са монтирани цифрово огледало за обратно виждане и функция за нощно виждане, допълнителни камери за кръгов обзор и камера за следене на умората на водача. В купето е монтирана още и нова мултимедийна система NAMI MM-System, както и нова аудио система.

Също така, както казаха представители на Aurus, ергономията на водача и пътниците в салона на Senat е подобрена, местоположението на кормилната колона и други контроли е оптимизирано. Монтиран е нов електронен селектор за управление на трансмисията с оригинален дизайн.

Освен това специалистите са увеличили ефективността на спирачната система, окачването, системата за подаване на гориво, автоматичната скоростна кутия и на други системи. Автомобилът е оборудван с хибридно задвижване, базирано на 4.4-литров V8 бензинов двигател с мощност 598 к.с. (880 Нм).
   
   
Новият Аурус Сенат (ВИДЕО):
 
  
     
На 6 април вицепремиерът и ръководител на Министерството на промишлеността и търговията на Руската федерация Денис Мантуров обяви , че обновеният модел на луксозния автомобил Aurus Senat ще бъде представен по време на встъпването в длъжност на Путин.

През февруари министърът каза , че производството на новата линия автомобили от бизнес клас Aurus заедно с чуждестранен партньор ще бъде стартирано в бившия завод на Toyota в Санкт Петербург. Първите екземпляри се планира да бъдат пуснати в края на 2024 година.
  
   

 

 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    До 2,би трябвало малко повече да се поинтересуваш за разработката на автомобила и тогава щеше да знаеш,че Порше са ПОМОТНАЛИ В РАЗРАБОТВАНЕТО на скоростната кутия не двигателя.
  • #3
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    До 1,па цул случая с Армата бе заради човешка грешка,а не проблем с машината.В крайна сметка танка се прибра сам не с евакуираща машина.Оказа се ,че водача на машината е блокирал скоростната кутия без да умисъл.Но с всяка нова техника могат да се случат такива неща.Не забравяй,че в шоуто на Слави не можаха да запалят Феррари,та е хубаво да погледнеш собствената си *** и това да плюеш по другите. В момента Арматите са на фронта и доста ефективно се справят.
  • #2
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Алекс ( преди 1 седмица )
    Двигателят на руската лимузина е от Порше.
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Производителя си е отдъхнал, че творението не се е счупило по средата на парада, като арматите. Това поне могат да го качат на пътна помощ, а не да де мъчат да го поправят на площада ;)