IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Болница изгони шофьор на електромобил, можел да експлодира

От лечебното заведение се оправдаха, че следват предписанията на пожарникарите

Баща, който карал сина си в болницаа Олдър Хей в Ливърпул, бил върнат на входа на паркинга на лечебното заведение, тъй като карал електрически автомобил. Служителите обяснили на Пол Фриймън-Пауъл, че колата му "може да експлодира". Британската болница временно е забранила достъпа на електрически превозни средства, докато осъвремени противопожарната си система, уточнява ВВС.  
  
  
Електромобили, паркинг, пожар
  
     
Таткото се опитал да спори и цитирал статистика, според която електромобилите се самозапалват доста по-рядко от конвенционалните коли с бензинов двигател. В крайна сметка обаче отстъпил, защото иначе 7-годишният му син щял да пропусне час за преглед, уговорен преди... почти 5 години (фактът, че NHS, функциониращата кошмарно британска здравна каса, бе един от еталоните за подражание при създаването на българската, е съвсем отделна тема).

След като случката бе цитирана в медиите, болницата Олдър Хей разпространи изявление, че всъщност само спазва предписанията на Пожарната служба на Мърсисайд. Пожарникарите напомнят, че макар действително самозапалванията на електромобили да не са толкова чести, гасенето им е несравнимо по-трудно, отколкото това на конвенционален автомобил, и изисква хиляди литри вода.
  
    


  
    

 

0 от 500
  • #43
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 45 и 46 ( преди 5 дни )
    Уважаеми, като стана дума за графомания, как оценявате собственото си поведение? Иначе знам със сигурност за пожар, предизвикан от едно Bollore във Варна преди малко повече от година, но ставаше дума за доста стар автомобил
  • #42
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    И на всичкото нямане на време, успя да влезе от 16 различни акаунта за да си сложи плюсове на мнението, но нямаше време да даде поне един източник на информация за поне два запалени електромобила в България. Как да де Като е психопат И всичко това е само в неговата глава. И от липса на време написа 20 мнения за Грета тунберг вместо да си яде агнето.
  • #41
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Ама разбира се че може да напише 30 мнения по 500 знака колко много се палят електромобилите и как трябва да им се забранява да влизат в подземни гаражи и да ги качват на фериботи. Обяснява на дълго и на широко как има познат на който му се е само запалила чисто новата Тесла, като всеки месец с очите си вижда как във Варна има и други запалени тесли, вместо да яде козунак е да се *** с яйца, защото е графоман психопат който лъже, но когато му зададеш въпрос няма време да му отговори. ВЕрваме!
  • #40
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 седмица )
    Хе хе Митьо,кой е длъжен да ти отговоря на простотията точно на Великден,вместо да *** агнешко със салата от маруля,поляти със студена бира.
  • #39
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    те всички йористи са графомани и шизофреници даже един тук щеше всички да ни съди че уронваме доброто име на ферари защото сме ги сравнявали с други автомобили
  • #38
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Чакам един психопат да отговори, но вместо това логорейства на тема Грета тунберг защото му е постоянно в акъла и не може да мисли за нищо друго.
  • #37
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    #9 Гост ( преди 8 часа )....Аз карам коли втора употреба между 10-20 годишни,нямам такъв случай.Не познавам човек,на който му се е палила кола,НО ИМАМ ТАКЪВ С САМОЗАПАЛИЛА се нова Тесла....НО ИМАМ ТАКЪВ С САМОЗАПАЛИЛА се нова Тесла....НО ИМАМ ТАКЪВ С САМОЗАПАЛИЛА се нова Тесла....НО ИМАМ ТАКЪВ С САМОЗАПАЛИЛА се нова Тесла....НО ИМАМ ТАКЪВ С САМОЗАПАЛИЛА се нова Тесла....НО ИМАМ ТАКЪВ С САМОЗАПАЛИЛА се нова Тесла....
  • #36
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Митьо,че те половината коментари са твои, доказателство за логорея.Маскираш функционалната си и техническа неграмотност с много безполезни приказки.
  • #35
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 седмица )
    МитЕ,виж как хубаво си се самоописал.В огледалото ли се гледаш?Може да те включим като пример е Уикипедия."Типичен представител на психопат в комбинация с логорея е Тесльо форумния експерт, манекена на Дънинг Крюгер".
  • #34
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 33,34,35 ( преди 1 седмица )
    Графомания e болезнено влечение и пристрастяване към усилено и безплодно писане, към многословно и безполезно съчинителство. ... графоманите, непритежаващи научни знания, се стремят към публикуване на своите псевдонаучни трактати. Графомански прояви понякога се наблюдават при наличие на ПСИХОПАТИЧНИ и ШИЗОФРЕНИЧНИ състояния. bg.m.wikipedia.org/wiki/Графомания