IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Urus беше превърнат в хардкор офроудър

Delta4x4 сбъдна щурата идея на американски собственик

Готово Lamborghini Urus струва поне 260 000 евро. Въпреки че по дефиниция е SUV и следователно подходящ за използване извън пътя, едва ли някой би си помислил да подложи тази кола на сериозни офроуд натоварвания. Има обаче хора, които обичат да плуват срещу течението и един от тях е собственикът на този Urus.


Lamborghini Urus Delta4x4


За него се знае единствено, че е американец на име Конър. Той е решил да сбъдне мечтата си за приключения по възможно най-нестандартния начин. Изборът на превозно средство сам по себе си говори много - ако повечето хора биха избрали Land Rover или може би G-Class, Конър залага на Lamborghini Urus - превозно средство, което обикновено се свързва с лукс и скорост, но не и с експедиции в отдалечени райони.


Lamborghini Urus Delta4x4


За да реализира идеята си американецът се обръща към delta4x4 - компания, посветена на вдъхването на живот на щури идеи. Нейният екип превръща Urus в истинско експедиционно превозно средство със специални модификации като 22-инчови класически B офроуд джанти, дебели офроуд гуми и мощни фарове от PIAA Japan, които помагат на Конър да достигне дори най- отдалечени места по света.

Доработките са допълнително улеснени от факта, че луксозният супер SUV на Lamborghini има невероятни офроуд способности още от фабриката. Колко са стрували те, не се споменава, но няма как да е било евтино. Резултатът обаче е повече от впечатляващ.


Още снимки на забележителния Urus - вижте в галерията:


0 от 500