IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini Urus се превърна в шестколесно чудовище

Инсталирането на трета ос налага сериозни промени по каросерията (ВИДЕО)

Lamborghini Urus е един от най-впечатляващите автомобили в света, но изглежда майсторите от South Florida Jeeps са решили, че това не е точно така. Новият проект на тунинг-специалистите предизвиква не по-малък резонанс от шестколесния SUV Apocalypse6x6 Juggernaut с шест колела, построен на базата на RAM 1500 TRX.


Lamborghini Urus 6x6


В YouTube канала Sliderz_Official се появи видео на създадения от тях Urus с шест колела . За първи път за този проект се заговори преди няколко месеца, но тогава работата все още бе в начален стадий. В момента кросоувърът изглежда почти готов да излезе на пътя. Изглежда, че майсторите са приключили работата по каросерията, удължавайки задната част и покрива. Именно това прави възможно инсталирането на трета ос.

Има и някои други разлики. Арките на колелата, например, са по-широки от фабричните на Urus. Също така, шестколесното чудовище е оборудвано с нов дифузьор и с допълнителен спойлер на задния ръб на покрива. Комплект лъскави черни колела допълва необичайния образ.



Няма подробности за технически промени. Дори не се знае защо майсторите са направили третата ос. Във всеки случай надграждането на автомобил като Lamborghini Urus не е евтино. Освен това едва ли ще е възможно връщане на кросоувъра в първоначалното му състояние.

Колекцията джипове на тунинг-студиото от Южна Флорида включва разнообразие от персонализирани модели 6x6. По-специално, Jeep Gladiator, Jeep Wrangler, Ford Bronco, Land Rover Defender и гореспоменатия Apocalypse6x6 Juggernaut вече правят компания на шестколесното Lamborghini Urus.


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    И.и ( преди 4 месеца )
    Е това е по грозно от фиат мултипла
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    И.а. ( преди 4 месеца )
    Абе вече хората май нз кое е красиво и кое не е красиво на gelandewagen добре ама на урус само дива арабеска може да го сметне за хубаво. И бодибилдинга и конглоксите за красота се превръщат в страшилище. Вижте само конглокси за красота и дизайн от 65 до доветесете.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Johnny Bravo ( преди 4 месеца )
    Тцтцтцтц, само хилбилитата могат да сътворят такава чудовищна глупост! Приложение никакво.
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Глупости без край... ( преди 4 месеца )
    Не е лесно да си с видим умствен дефицит, но на тези много им се отдава да си покажат аграрния "мироглед"!Жалко за "Ламбото"!