IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрият DJ в света се сдоби с уникален Rolls-Royce Cullinan

Проектът на ателието Mansory включва не само промени във виншия вид, но и усилване на двигателя

Тунинг-ателието Mansory, придобило световна слава със своите скандални проекти, базирани на най-скъпите и ексклузивни автомобили, представи новия си проект - модифициран Rolls-Royce Cullinan. В случая впечатляващ е не само самият автомобил, но и фактът, че Mansory наруши правилото си да не разкрива неговия собственик. А той от холандският музикант Tiësto, който многократно е признаван за най-добрия DJ в света.


Rolls-Royce Cullinan by Mansory


Автомобилът получава елементи от бодикита - брони, прагове, заден дифузьор и калници, от представения по-рано проект Billionaire, които се допълват от 24-цолови джанти с много спици. Луксозният SUV е боядисан в черно, което хармонира с части от въглеродни влакна - капакът, праговете, дифузьорът и крилото са направени от този материал.

Всъдеходът получава черна радиаторна решетка, а външният му вид се допълва от тънка оранжева линия по периметъра на купето. Mansory обаче не публикува нито една снимка, която да показва целия интериор. Вижда се обаче, че този Cullinan е с ковани прагове от въглеродни влакна, носещи името Tiësto.


Rolls-Royce Cullinan by Mansory


Седалките, панелите на вратите, тунелът на трансмисията и по-голямата част от арматурното табло са облицовани с ярко оранжева кожа. 

Техническите промени са ограничен до леко усилване на 6,75-литровия V12, чиято мощност нараства от 571 к.с. и 850 Нм въртящ момент до 610 к.с. и 950 Нм въртящ момент - това е повече от това на флагманската версия на модела Cullinan Black Badge с нейните 600 к.с. и 900 Нм.


Още снимки на уникалния всъдеход - вижте в галерията:


0 от 500