IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кралете на кича не простиха и на AMG G-Class

От Mansory са напомпали 4-литровия V8 до цели 850 конски сили

AMG G63 4x4 Squared е може би най-бруталният модел, който Mercedes продава в момента, но Mansory успя да придаде на този всъдеход още по-поляризиращ външен вид. Напълно персонализиран отвътре и отвън, новият Gronos 4x4 може да се похвали с мощен бодикит с разширителни калници и преден капак от въглеродни влакна. Въпреки че емблематичният G-модел си остава с аеродинамиката на будка за вестници, новите панели на каросерията са разработени с оглед на аеродинамичната ефективност - или поне така твърдят от Mansory.


Mercedes-AMG G63 4x4 Squared By Mansory


Промените в екстериора също включват четири допълнителни светлини над предното стъкло, монтиран отзад капак на резервното колело от въглеродни влакна и повече вентилационни отвори, отколкото някога бихме могли да си представим, че могат да се поберат по външността на една G-класа. Спойлерът на покрива допълнително разграничава специалния модел от „обикновения“ AMG G63 4x4 Squared, както и защитният елемент на задната броня. Карбонът е използван широко в целия екстериор и покрива също корпусите на страничните огледала, основите за мигачите, въздухозаборниците и калниците.


Mercedes-AMG G63 4x4 Squared By Mansory


Опционално наличен и в бронирана версия, AMG G63 4x4 Squared на Mansory стъпва на 22-цолови джанти, обути с гуми за всякакъв терен 325/55 R22 Pirelli. Интериорът е решен в бяла и яркосиня кожа, има бутон старт-стоп, монтиран на облицовката на тавана, докато отзад има две отделни седалки, разделени от централна конзола. Стотици светодиоди са вградени в панелите на вратите и тавана, за да създадат ефект на цветно звездно небе.


Mercedes-AMG G63 4x4 Squared By Mansory


Тунинг пакетът нямаше да бъде пълен без промени под капака, където 4,0-литровият двигател с двойно турбо се чувства като у дома си. V8 агрегатът е допълнително модифициран, за да достави колосалните 850 конски сили и въртящ момент от 1000 нютонметра. Спринтът от място до 100 км/ч отнема само четири и половина секунди. Цената още не е обявена, но едно е сигурно - няма да бъде никак ниска...
 
 
Още снимки на Mercedes-AMG G63 By Mansory в ГАЛЕРИЯТА:


       
  

0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    То това грозде е кисело
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 месеца )
    Изглежда толкова добре, колкото добре може да изглежда една Г класа. Кашон, има толкова по-готини коли ама е важно да покажеш че имаш мнооооого пари. Цялата идея е напълно безмсилена според мен, но в края на краищата е въпрос на вкус.
  • #3
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Пропов ( преди 7 месеца )
    Е това е тунинг. Нали там е идеята - да се отличаваш от стандартното, обичайното. Да покажеш нещо по - така. Аз харесвам Mansory точно защото са доста смели и са на ръба. За разлика от да речем Брабус. Всичко черно, боднали едни джанти и свалили окачването. Това мога и сам да си го направя. Говоря за оптиката.
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Вътре е циганиа
  • #1
    22 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Кич е ако някой си направи сам колата така. Ама тва щото струва седем куфара с пари, сега вече е "екстравагантно". Кво викаха? Бедните са луди, богатите са екстравагантни. Та и те така...