IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes позволи гледането на TikTok и YouTube в колите си

700 000 автомобила на марката по целия свят ще получат новите функции

Mercedes-Benz пуска своето второ поколение операционна система MBUX с нови развлекателни и навигационни функции за повече от 700 000 автомобила по целия свят. Основните актуализирани функции включват достъп до TikTok и Zoom, както и възможност за използване на камери в автомобила за правене на селфита.


MBUX


Клиентите могат да получат MBUX Entertainment Update (2.4) чрез съветника за актуализиране на дисплея на MBUX. Освен това, благодарение на актуализацията, технологията Dolby Atmos на Apple Music ще подобри качеството на звука за всеки екземпляр на моделите S-Class, EQE или EQS, оборудван с аудиосистемата Burmester и Entertainment Package Plus.

Новите модели на Mercedes-Benz 2024 година ще получат и уеб приложение YouTube, което ще позволи на пътниците да гледат видеоклипове в движение. Тази функция ще бъде полезна и за шофьорите при зареждане на електрическите автомобили.

Клиентите в САЩ скоро ще имат достъп до новинарската емисия с кратка команда „Хей, Мерцедес, включи новините“. Германският автомобилен производител наскоро добави функцията ChatGPT за подобряване на системата за гласови команди. Актуализацията също така добавя информация за места от Google, включително отзиви за повече от 200 милиона фирми.


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    PLAID ( преди 7 месеца )
    #2 за Андроид си добавяте ublock, adblock или друга добавка към браузъра. Най-доброто приложение за гледане на Ютюб без реклами: NewPipe. С него може и само да се слуша на загасен екран - има бутон със слушалки под видеото.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Аз очевидно съм на друго мнение. Съдържанието което гледам, всъщност няма какво да се гледа, защото в болшинството случай е подкасти които трябва да слушаш и дори си изключвам екрана на телефона за да не ми бута батерията. Дори статиите и коментарите тук чета на изключен екран в движение
  • #2
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    1-ви, че е възможно, е. Дори и повечко може, с уточнението - според колата и уменията, без надценяване. Но не навсякъде е разумно! Колкото до новината тук - не виждам особенна далавера. ЮТ в момента е пълен отврат с безкрайите си реклами (на компютър може да ги блокираш, но само там). И честно казано, го намирам за опасно, понеже не виждам вариант да се ограничи шофьора и той да гледа докато кара. А съм на менеие, че които иска автномно управление и да спи, гледа ТВ няма място на пътя.
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    А на 10-годишните toyota corolla като на гости кога? Че вече два месеца се чуди къде да отвори един Линк в YouTube да го гледа и продължава да твърди че в България е възможно да се вдигне 140 км в час по българските пътища. Поне на картинка да види как става!