IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шампион във Формула 1 представи новия Mercedes-AMG GT

Люис Хамилтън посочи най-силните качества на спортното купе (ВИДЕО)

Премиерата на новото поколение на купето Mercedes-AMG GT се състоя през лятото на 2023 г., което при смяната на генерациите се превърна в модификация на роудстъра Mercedes-AMG SL с твърд покрив. Оттогава колата получи няколко модификации, а сега най-успешният пилот в историята на Формула 1 - Люис Хамилтън, който се състезава за заводския отбор на Mercedes-AMG, се включи в рекламата на модела.


Люис Хамилтън


Британецът ще кара за Ferrari в Световния шампионат през 2025 г., така че германският автомобилен производител реши, докато може, да използва популярността на седемкратния шампион, за да рекламира своя спортен автомобил. В официалното видео Люис Хамилтън разказва за най-интересните, според него, качества на Mercedes-AMG GT 63.

Любопитното е, че за снимките с шампиона не е използвана топ-версията на модела. Моделната гама на спортното купе включва базовия Mercedes-AMG GT 43, разположения „по средата“ Mercedes-AMG GT 55, по-мощния Mercedes-AMG GT 63 и върховия Mercedes-AMG GT 63 S E Performance.



Последният беше представен само преди няколко дни, като се превърна в най-динамичния спортен автомобили в историята на Mercedes, разработен от нейното спортно подразделение AMG.


0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Здрав ... Разум ( преди 1 седмица )
    Всеки разумен човек знае, че времето "Мерцедес и всички останали" отмина заедно с модата на анцузите Адидас в комплект с "здрав мен" и ланец. Някой ден и ти ще го осъзнаеш. Светът се е променил доста оттогава, въпреки че бяха чудесни времена, които няма да се върнат за съжаление.
  • #2
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Здрав мен... ( преди 2 седмици )
    Алоооо, бацееееее. Това да не ти е БМВ? Тук говорим за Мерцедес!!! Винаги на върха, винаги определящи накъде духа вятъра в автомобилостроенето! Факт!
  • #1
    0 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    "Последният беше представен само преди няколко дни, като се превърна в най-динамичния спортен автомобили в историята на Mercedes, разработен от нейното спортно подразделение AMG." Е колко пък да е динамичен в ерата на електромобилите? Кухи рекламни лозунги без конкретика, за да не се излагат, ако говорят с цифри!