IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 практични автомобила, които всъщност са скрити суперколи

Освен впечатляваща мощност те предлагат достатъчно пространство за цяло семейство

Кога един практичен автомобил всъщност е прикрита суперкола? Той трябва да предлага висока мощност, комбинирана с достатъчно място за превоз на цяло семейство. Трудно е да си представим тези две характеристики, съчетани на едно място, защото суперколите са направени с идеята да се движат възможно най-бързо. И сама мисъл, че в него може да се побере багажа на цяло семейство изглежда като мит.

И все пак такива коли съществуват, категорични са от интернет-изданието Tesla Tale. Те съставиха списък от 10 модела, които имат както изобилие от мощност, така и достатъчно място за возещите се и за техния багаж.


10 практични автомобила... (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До №8 продължение ( преди 6 дни )
    Случайно ли идеите на Никола Тесла са "забравени", по точно заметени под килима, за 80-90 години и сега изведнъж, някой се "присетил" за електричеството. Но, не за свободна енергия, предавана безжично, а за СТРОГ МОНОПОЛ. Защото става дума за нещо, много по-сериозно от смяна на ДВГ с електрически. "Екологичните изисквания" фалираха Европа. За това говорим.
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до №8 ( преди 6 дни )
    Каква злоба, само защото някой не мисли като теб. Или си автожурналист или си обикновен психопат. По-вероятно е първото. И, нищо не си разбрал. Електричеството е по-добро от ДВГ като принцип, но никой не е намерил до сега решение за планините от ел. *** след излизането им от употреба. Те НЕ СЕ РЕЦИКЛИРАТ. А, не мисли ли Аудиторията, че при сегашните условия просто се заменя "петролната енергийна зависимост" с електрическа. ЕТО ТОВА съм имал предвид. Направете ги достъпни и ще ги купуваме.
  • #19
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Веселин Бенев ( преди 1 седмица )
    Моделите, наречени SUV са по-скоро Crossover или CUV, а някои са просто високи. Няма как да преодоляват препятствия с тези спойлери отдолу.
  • #18
    2 rate up comment 1 rate down comment
    VAYK ( преди 1 седмица )
    Е къде е Lucida Saphire, той бие дори S Plaid на ускорението! Новата Модел 3 performance също всички тук ги слага в джеба!
  • #17
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    850 R в компанията на този iздрiсък на съвременната политическа (не автомобилна) мисъл в един списък? - е, не, прекалихте вече... :-(
  • #16
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Ти да видиш ( преди 2 седмици )
    Фактите са че е толкова болен мозък че за 4 минути си е сложил 3 плюса., защото са му много важни и ще означава, че е много умен. Безплатен съвет който няма да послушаш. Използвай това време за повишаване на компетентността си и си намери работа която да ти позволи поне да си позволиш план с неограничен интернет. Не си губи времето да обясняваш на собствениците на porsche тайкан колко са глупави, да си ги купят .
  • #15
    1 rate up comment 8 rate down comment
    До 14 ( преди 2 седмици )
    Болен мозък е този който отрича реалността и нарича болни мозъци всички които му говорят с факти. Спокойно мога да ти пусна клип с бележка на която ти пише името или която дума кажеш снимана от терасата да видиш поршето, но реалността е, че както винаги в края на месеца са ти свършили мобилните данни, нямаш и стационарен интернет, Но въпреки това наричаш болен мозък човекът който е решил да си купи по-скъпия електрически тайкан, вместо porsche 911. Болен мозък е този, който сам си слага плюсове.
  • #14
    14 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 седмици )
    МитЕ, МитЕ теб кой ли те разбира.Ще си останеш неразбрания мислител, който забавлява аудиторията.А всъщност си един болен мозАк.
  • #13
    1 rate up comment 12 rate down comment
    До 12 ( преди 2 седмици )
    Виждаш ли колко плоско мислиш? Това е все едно да те питам Какъв цвят И какъв модел са ти маратонките и ако ми кажеш че утре си с някакви други, да сте нарека лъжец. Защо трябва да имам едни маратонки, един автомобил и един жилищен имот? И защо въобще реши, че само жилищата имат тераси? Точно затова трудно разбирате за какво ви говорят. Винаги гледате единствена през собствената си призма и всички имат вашите нужди, възможности и желания, а всичко останало е грешно.
  • #12
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 седмици )
    Въображаемия собственик на Тайкана под терасата.Пещерски,ти не живееше ли в къща?Тази опорка умря.Цената на бърза зарядна е равна на бензина на бензиностанцията.Който има пари за Порше не пести от гориво.