IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на Tesla вбеси с номер “Почивай в мир, ДВГ“

Фенове на електрическите коли го аполдират, други го намират за глупост

Шофьор на TESLA предизвика бурни реакции в социалните мрежи, след като беше забелязано скрито послание върху регистрационния номер на електрически автомобил. Model S беше забелязан в Аделаида (Южна Австралия) спрян на светофар. Шофьорът отзад направи снимка и я пусна във Facebook.

 
Тесла, номер


На регистрационния номер пише „RIP ICE“ (Почивай в мир, ДВГ). Авторът на снимката коментира,, че това е „доста подходящо за EV“. Daily Mail Australia обаче анализира, че останалите мнение са разделени относно това дали номерът е оригинално или тъпо решение.

 
Тесла номер

Друг шофьор на Tesla в Австралия също намери начин да се заяде с добрите стари двигатели с вътрешно горене

Едно от тях  гласеше: „Продажбите на превозни средства с ДВГ намаляват, това ще ги унищожи”. Друг добави:„Уау! Това е най-добрият регистрационен номер. Харесвам го“.

Но някои не харесаха толкова табелата с номера и я помислиха за „куца". „Да, предпочитам да не си играя с мечката. Има твърде много идиоти, които мразят електромобилите“, написа един от противниците. Друг постна: „Мразя тези глупави табели. Карам EV, но не е нужно да се разхождам, правейки надути намеци“.


0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Има ги и от другия полюс. Надпис на бензинов пикап на ford 4 по 4 - "Електричка само четка за зъби" . Въпреки това електричарите не са злобни и'диоти като някои тук и Виктор ергена го издърпа с теслата от снежната преспа в която беше закъсал. Освен него издърпаха и други закъсали автомобили с ДВГ. Така че злобата обикновено е еднопосочна. Злоба, омраза и завист изпитват само злобните хора. Другите просто изброяваме предимства и недостатъци и избираме спрямо ситуацията без предразсъдъци.
  • #4
    16 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Към момента все още (за съжаление) не е измислена технология която да замени ДВГ. Всички сериозни машини от които зависи икономиката и сигурността се задвижват от ДВГ и основно от дизел. Добив на ресурси, минна дейност, земеделие, сухопътен транспорт, воден транспорт, въздушен транспорт, всички военни машини и др. Когато всичките тези машини преминат на ел мотори и батерии това ще е сигурен знак че електрическата технология е наистина по добра навсякъде. Дотогава имаме само мечти.
  • #3
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 3 седмици )
    Ако са платили повече за такива номера, няма лошо. Държавата прибира, а ако попадне на такива като него, но от другата позиция, ще има забавления помежду им. В наше село някой си беше купил номер с ХАХАХА. Смисъл не виждам, но ако някой му се струва забавно и си плати на държавата за това, защо не. Той горд, държавата с повече пари, а на мен ми е все тая. :)
  • #2
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Гост ( преди 3 седмици )
    Искам да го видя този теслар как ще пътува 4000 км от Пърт до Сидни.
  • #1
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    И когато закъса някъде, ако може да му пратят едно Семи или Сайбер-а да го прибира. А когато се качва в самолета, дали влиза тениска с подобен надпис? Аман от лицемери..