IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Продавач на коли запали Lamborghini в спор за комисионна

Жълто Gallardo стана жертва на уреждане на сметките между колеги

Спор между двама продавачи на употребявани автомобили в Индия завърши с подпалването на Lamborghini Gallardo. Инцидентът е станал в предградие на Хайдерабад, в събота, 13 април. От записи, публикувани в социалните мрежи, става ясно, че италианската суперкола е подпалена посред бял ден.


Lamborghini пожар


Как точно се е случило това, не е съвсем ясно. Мъж на име Неерадж, който е собственик на автомобила, е подал жалба в местната полиция, съобщава The Times of India. Той твърди, че се е срещнал с друг мъж на име Ахмед, който е запалил жълтото Lamborghini, след като спорът им ескалирал.

Оказва се, че двамата замесени в инцидента са колеги в компания за продажба на употребявани коли. Те са имал спор относно комисионна от сделка, извършена по-рано. Двамата се срещнали, за да се разберат как да разделят парите, но не успели да постигнат съгласие и се стигнало до насилие. В крайна сметка Ахмед подпалил италианската кола и избягал.

Видео от пожара, публикувано в X (бивш Twitter) показва, че автомобилът е запален на оживен път, но за щастие има достатъчно място за маневри на останалите шофьори. В близост до горящото Lambo няма хора, като никой не е пострадал при инцидента. До пристигането на пожарната обаче колата е изгоряла напълно, а обвиненият за палежа на колата все още е на свобода.

Lamborghini Gallardo се произвежда между 2004 и 2014 г. и се задвижва от V10 двигател, който произвежда 570 к.с. и 540 Нм в най-мощната си версия.


0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ченцо ( преди 1 седмица )
    Е какво друго да очакваш от *** ? Нима мислите, че кухата му уейка осъзнава, че идва края на ДВГ, че каквото има произведено V10 - това е и дотука с тази чест ? Смятате ли, че оценява изкуството, поверено му за продажба? Ако имаше малко мозък щеше ***.н.а. да го осъзнае това, но за него е по-важно парата, дори да е на цената да пусне на улицата жена си, сестра си, майка си дори. Пара да има. и шарено да е, всички цветове - да е ***.я. до шия и да смърди здраво ! Идиля! :@