IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа новото M5 в действие

Баварците разкриха интериора на седана и комбито (ВИДЕО)

Все още не е известно кога точно ще бъде представено новото BMW M5, но ако се съди по публикувания от баварците първи тийзър с тестове на модела, премиерата е въпрос на време. Във видеото се вижда как седанът и комбито участват в тестове, които се провеждат от Мюнхен до северните райони на Швеция.


BMW M5


И двата автомобила все още са покрити с класическия камуфлаж, но се виждат различните естетически промени, подчертаващи спортния им дух. Впечатление правят двойка персонализирани ауспуси, спойлер, кацнал над задното стъкло на BMW M5 Touring, специално проектирани джанти и специфични аеродинамични допълнителни елементи.

Във видеото е показан и интериорът, като таблото и екранът логично са размазани, а седалките са покрити със специален капак. Като цяло обаче салонът няма да бъде по-различен от този на новото BMW 5-Series с извит дисплей, включващ 12,3-инчов информационен екран и 14,9-инчов контролен дисплей.



Видеото потвърждава това, което вече знаехме - новото BMW M5 ще се задвижва от plug-in хибридна система. Подробности за нея не се съобщават, а всичко, което знаем е, че електрическият мотор е разположен в скоростната кутия.

Под предния капак трябва да е 4,4-литровият туин-турбо V8 бензинов двигател плюс електромотор със съвкупна мощност от около 750 к.с. Това е достатъчно, за да може новото M5 да остави след себе си Audi RS 6 и Mercedes E 63 AMG, съответно с 630 и 585 к.с. Задвижване е към четирите колела, с възможност за предаване на 100% от въртящия момент към задните колела.


0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Радвам се че таблото и екрана са размазани от завода. Така няма да ме е яд ако се размажат при удар, което е логично.