IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как болидът на Райконен се превърна в... детска играчка

Едва ли друго Ferrari има по-странна съдба от това, купено от DJ Khaled

След пенсионирането си, състезателните болиди от Формула 1 обикновено се озовават в музеи или в частни колекции. Но тази кола от сезон 2016 има различна съдба: тя е превърната в... детска играчка.
  
  
DJ Khaled, Ferrari
  
     
Нашумелият напоследък американски музикален продуцент DJ Khaled се похвали в социалните мрежи, че купил "истинско Ферари" като играчка на децата си - 7-годишния Асахд и 4-годишния Аалам. От клипчето се вижда автомобил в актуалната ливрея и номер на Шарл Льоклер, но всъщност самият болид не е SF-24 от този сезон, забелязаха по-наблюдателните.
  
     
DJ Khaled, Ferrari
  
     
Под прясното пребоядисване всъщност се крие SF71H - състезателната кола на Ferrari от сезон 2016, когато пилоти на тима бяха Кими Райконен и Себастиян Фетел. В някои медии се твърди, че колата е карана от Райконен, но реално няма доказателства за това.
  
   
DJ Khaled, Ferrari
Халед учи синовете си на любов към Ferrari от малки. На снимката е Асахд
  
    
"Синовете ми си получиха своето Ферари - истинска състезателна кола от Формула 1", обяснява самият DJ Khaled в клипчето. Музикантът, чието истинско име е Халед Мохамед Халед, е роден в Ню Орлиънс като дете на емигранти от Палестина. Той от години се представя като запален фен на F1 и Ferrari, и нерядко може да бъде видян по пистите, особено на стартовете в арабските страни.
 
    


 
    

 

0 от 500