IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спортист е заподозрян за тежка катастрофа с 6 коли

В инцидента на магистрала участват Chevrolet Corvette и Lambrghini Urus (ВИДЕО)

Полицията в Далас подозира, че играч на шампиона в първенството по американски футбол (NFL) „Канзас сити чийфс" е виновен за катастрофа, при която пострадаха 6 автомобила. Смята се, че именно уайд-ресийвърът на „вождовете" е шофирал черния Chevrolet Corvette, причинил инцидента през уикенда.


катастрофа


От публикуваното видео с катастрофата става ясно, че американската спортна кола и Lamborghini Urus се движат с превишена скорост в най-лявата лента. Когато превозните средства се появяват в полезрението, Urus-ът удря малък хечбек. Chevrolet-ът се опитва да избегне колата, но не успява и я удря. След това блъска и Toyota Sienna, която се завърта на 360 градуса, а накрая се стига и до удар с Infiniti QX60.

Италианският SUV изчезва от полезрението малко след първоначалния сблъсък, като изглежда, че се удря в бял Lexus. Това явно е накарало Lambo-то да се завърти. Когато автомобилът, оборудван с видеорегистратор, се приближава, се вижда как трима души да излизат от кросоувъра.



Подробности за участниците в инцидента са малко, но пред The Dallas Morning News говорител на полицията съобщи, че пътниците в Corvette и Lamborghini са напуснали пеша, без да проверят състоянието на останалите или да им предоставят данните си. Полицията смята, че Райс е карал именно черния Corvette, като в колата са намерени чифт бели спортни обувки за американски футбол, за които се счита, че са негови.

Известно е още, че почти всички участници в катастрофата са пострадали. Двама от тях са получи медицинска помощ на мястото на инцидента, но други двама са откарани в болница с леки наранявания.


0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    До #3 копейка-Да абсолютно съм сигурен, а ти дай пример за такъв политически чадър !!
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    112 ( преди 4 седмици )
    Край с кариерата на тоя бaстун, директно в пандиза отива.
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    Не, ти не си разбрал. Човешкия живот струва еднакво навсякъде. Както и навсякъде има *** - дали под въздействие на алкохол или дрога или просто е укъсил. Пример - Финландия. За мен всички такива видеа показват само, че човешката глупост не признава граници, раса, боя.. Не си мисли, че и САЩ няма "чадъри" за богоизбрани (лоялни на властта).
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Tur2 ( преди 4 седмици )
    Пак не си разбрал, в Русия човешкия живот струва 300 рубли. И ако това беше някой политически свързан с Путин никой нямаше да разследва, дори и да имаше 10 жертви.
  • #1
    1 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    Е нали уж само в Русия... ставали такива неща?