IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор беше катапултиран от Toyota FJ Cruiser при опасна маневра на плаж

Инцидентът изглежда като първоаприлска шега, но всъщност е истински (ВИДЕО)

Вероятно някой ще приеме всичко това видео за първо априлска шега, но в случая това не е така. Кадрите от този ужасяващ инцидент се появиха в YouTube още през уикенда, като те са записани на плажа Абу Ал-Хасания в Кувейт и показват как нещата могат да се объркат само за секунди при безразсъдни действия на човека за зад волана.



В случая шофьор на Toyota FJ Cruiser буквално беше изхвърлен от мястото си, след като се опита, но не успя да направи каскада. Явно водачът е бил без предпазен колан, тъй като в противен случай той нямаше да бъде изхвърлен от колата, докато тя се преобръща. Шофьорът обаче оцелява, въпреки че се вижда как накуцва накуцва след опасната каскада.

Най-вероятно човекът зад волана се опитва да впечатли своите приятели с уменията си. В противен случай едва ли ще има камера, насочена директно към движещия се по плажа FJ Cruiser, освен ако някой непознат не забелязва, че SUV Toyota се приближава опасно близо до водата. В един момент от видеото шофьорът, по някаква неизвестна причина, отваря вратата, преди да я затвори и да изпълни това, което можеше да се превърне във фатална каскада.


каскада


Ако все още някои се съмнява в автентичността на това видео (все пак е 1 април), в социалните мрежи се появи и снимки от последствията. В крайна сметка превозното средство е отнесено в морето, преди пожарната да го извади. А местните медии твърдят, че по-късно разбитият SUV е била конфискуван от властите в провинция Мубарак Ал-Кабир.


0 от 500