IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как BMW се блъсна челно в шест коли

Като по чудо при инцидента няма сериозно пострадали (ВИДЕО)

Шофьор на BMW се блъсна с висока скорост в шест коли и различни камери уловиха инцидента. Катастрофата е станала около 8 часа сутринта, когато трафикът е бил доста натоварен. Видео от една от камерите показва седан BMW 3-Series, чийто водач губи контрол, колата се плъзга странично и след това сякаш отскача от бордюра. Автомобилът обаче продължава надолу по пътя с още по-висока скорост.


катастрофа


Две различни камери са заснели момента, в който BMW-то се вряза в движещия се в обратна посока трафик. Едно от видеата показва удара, но второто - директно от мелето е още по-драматично. То изглежда идва от интегрираната камера на борда на Tesla Model 3. Във видеото виждаме как трафикът спира и в далечината се приближава BMW-то. От видеото не се вижда индикация, че шофьорът се е опитва да спре или да промени посоката. Вместо това въпросното BMW 3-Series спира едва след като се удря в Tesla.та и пет други коли.

Според местния информационен бюлетин KTLA полицията в Глендейл е потвърдила, че няма сериозни ранени при инцидента. Органите на реда разследват катастрофата, но все още няма обвинени за нея. Някои информации сочат, че шофьорът на BMW-то е имал медицински проблем, но това не е потвърдено от полицията.



Независимо от причината, това е доказателство колко далеч са стигнали технологиите за безопасност, защото ударът е с висока скорост, но въпреки това участниците в тази катастрофа са без сериозни наранявания.


0 от 500