IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-надеждните употребявани SUV на пазара

Класацията на британски експерти е направена след допитване до собственици

Пазарът на употребявани SUV е сериозно наситен, а като цяло автомобилите от този клас се представят добре в класациите за надеждност. Една от тях е дело на британското издание WhatCar?, чиито експерти съвместно с колегите си от компанията MotorEasy проведоха ново проучване сред собствениците на употребявани модели от сегмента.


Най-надеждните употребявани SUV


В допитването са участвали близо 22 000 шофьори, които е трябвало да разкрият с какви проблеми са се сблъскали през последните 2 години на собственост, както и колко е простяла колата в сервиза и колко е струвал ремонтът. Проучването включва 178 модела от 32 марки, всички на възраст до 5 години.

Като цяло SUV-моделите са повишили средния си резултат за надеждност от 92,6 на 92,9% само за една година. Вече ви представихме 10-те модела с най-нисък резултат, а сега идва ред и на Топ 10 на най-надеждните употребявани SUV.


Най-надеждните употребявани SUV (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    24 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Интересно - само преди няколко дни Мазда СХ5 беше сред най-лошите. Там май ставаше въпрос за бензин. Което е още по-интересно, защото Мазда не се слави със здрави нафти, а с бензини