IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова услуга за премиум-таксита тръгва в София

Volt ще използва хибридни и електрически модели на BMW

Нова премиум такси услуга започва да работи на територията на София. Тя се казва Volt и официално беше представена в шоурума на „М Кар София“, където на шофьорите бяха предадени първите автомобили.


Volt


Volt е резултат от партньорството между „УниКредит Лизинг“, „М Кар София“ и група инвеститори, които застават зад проекта. Новата услуга предлага на бъдещите си клиенти достъпен лукс и комфорт, благодарение на хибридни модели BMW 5-Series. Тя е насочена както към жители на града, така и към негови гости, както и към корпоративни клиенти, които искат комфортно пътуване за своите служители и клиенти.

Идеята на създателите на Volt е да предоставят на пътниците неповторимо преживяване, а не просто такси услуга. Шофьорите на Volt винаги са в униформа и отварят всеки път вратата на своите клиенти, а в купетата на автомобилите винаги има вода и премиум списания за пътуващите, както и луксозен парфюм.


Volt


Пътниците могат да персонализират своето пътуване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt , като например да заявят конкретно радио или да посочат пътуване в максимална тишина и без разговор с шофьора. Те може да бъдат посрещнати в купе, което е затоплено или по-студено, в зависимост от личните им предпочитания.

Тези и много други екстри имат за цел да отговорят на изискванията на конкретна аудитория в столицата, като по този начин компанията не се конкурира с вече наличните такси компании от масов характер. Първоначалните планове на Volt включват стартиране с над 200 премиум хибридни и електрически автомобили, а дългосрочната цел е да достигнат до 400 автомобила.


Volt


С пускането на максимален брой автомобили компанията има за цел запазване на контрола върху качеството и ексклузивността на услугата, както и максимално много работа за своите шофьори. Във Volt си поставят амбициозни цели и вярват, че ще допринесат за положителна промяна в транспортното преживяване на всички, които ползват такси услуги в столицата.

0 от 500
  • #12
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    за всяко такси си има пътници
  • #11
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Пожелавам им успех. Личен шофьор с фирмен автомобил не е евтино, а с тези винаги са ти под ръка, отделно вземаш фактура един път в месеца и отчиташ разходи.
  • #10
    1 rate up comment 3 rate down comment
    До 14 ( преди 1 месец )
    При теб така ли стана и пишеш от личен опит, а?Иначе аз минах на туристически обувки от доста години(почти 10).Автобус не ползвам. Харесвам метрото за града.
  • #9
    11 rate up comment 2 rate down comment
    скоро ( преди 1 месец )
    Като ви спрат кредитите,с които ми се правите на терикати и бизнесмени от премиум таксита ще минете на премиум маратонки в премиум автобуси .
  • #8
    6 rate up comment 6 rate down comment
    До градацията ( преди 1 месец )
    Ами ти си живееш с някакви твои виждания и схващания, но много други ги приемат за странни.Ако имам избор, лично аз, винаги бих предпочел такова такси, пред обикновено. Широко, чисто, с добро обслужване, имаш възможност да си избираш, според твоя вкус, неща по време на пътуването.Ами съжалявам, но бих го предпочел, пред таксито на някое плямпало, дето всичко знае, от всичко разбира, всеки му е крив, той най-добре знае и т.н. Освен това музиката не ми е по вкуса, прозорци са разтворени...
  • #7
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 месец )
    Тези ще последват Херц.
  • #6
    13 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Хубаво е да има луксозни таксита, но 400 бройки ми се струват множко!
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    #8 то и те няма те обичат, ако им кажеш "Е тука за 1км съм.." :)). По темата - има си пътници за всеки влак (такси). Не виждам защо е хейта тука. Като някой иска и има възможности - да се вози.
  • #4
    6 rate up comment 7 rate down comment
    До градацията ( преди 1 месец )
    Кажи ни, моля те, къпан гражданино, твоята градация каква е?Стигнал си до състояние, което ти позволява да се придвижваш само пеша ли?
  • #3
    18 rate up comment 10 rate down comment
    Деградацията продълж ( преди 1 месец )
    Тия си повярваха,че София е Монако.Шепа краддци и глоквви ще дават по 2 лв на км, за да са в зелено БМВ и селяянин в костюм да ги вози на чаено парти.Деградацията на населението продължава.