IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова услуга за премиум-таксита тръгва в София

Volt ще използва хибридни и електрически модели на BMW

Нова премиум такси услуга започва да работи на територията на София. Тя се казва Volt и официално беше представена в шоурума на „М Кар София“, където на шофьорите бяха предадени първите автомобили.


Volt


Volt е резултат от партньорството между „УниКредит Лизинг“, „М Кар София“ и група инвеститори, които застават зад проекта. Новата услуга предлага на бъдещите си клиенти достъпен лукс и комфорт, благодарение на хибридни модели BMW 5-Series. Тя е насочена както към жители на града, така и към негови гости, както и към корпоративни клиенти, които искат комфортно пътуване за своите служители и клиенти.

Идеята на създателите на Volt е да предоставят на пътниците неповторимо преживяване, а не просто такси услуга. Шофьорите на Volt винаги са в униформа и отварят всеки път вратата на своите клиенти, а в купетата на автомобилите винаги има вода и премиум списания за пътуващите, както и луксозен парфюм.


Volt


Пътниците могат да персонализират своето пътуване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt , като например да заявят конкретно радио или да посочат пътуване в максимална тишина и без разговор с шофьора. Те може да бъдат посрещнати в купе, което е затоплено или по-студено, в зависимост от личните им предпочитания.

Тези и много други екстри имат за цел да отговорят на изискванията на конкретна аудитория в столицата, като по този начин компанията не се конкурира с вече наличните такси компании от масов характер. Първоначалните планове на Volt включват стартиране с над 200 премиум хибридни и електрически автомобили, а дългосрочната цел е да достигнат до 400 автомобила.


Volt


С пускането на максимален брой автомобили компанията има за цел запазване на контрола върху качеството и ексклузивността на услугата, както и максимално много работа за своите шофьори. Във Volt си поставят амбициозни цели и вярват, че ще допринесат за положителна промяна в транспортното преживяване на всички, които ползват такси услуги в столицата.

0 от 500
  • #2
    22 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Тези да не се изживяват като туристическа агенция - "да предоставят на пътниците неповторимо преживяване, а не просто такси услуга"? Човек обикновено поръчва такси за придвижване до определена точка, по възможност максимално бързо, а не за да изживее нещо уникално...
  • #1
    22 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    "Пътниците могат да персонализират своето пътуване още по време на поръчка през мобилното приложение на Volt , като например да заявят конкретно радио или да посочат пътуване в максимална тишина и без разговор с шофьора." Успех с намирането на шофьори. Масовият бакшиш без да те пита решава че умираш да слушаш радио Вероника и ти е много интересно да ти обяснява Как е бил треньор на Кубрат Пулев като млад.