IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot обеща рекордни пробег и гаранция за новото 5008

10 ключови факта за новото поколение на 7-местния SUV

След като показа новото 3008, Peugeot логично представя и "големия брат" - 7-местното 5008 в третото му поколение. В ентусиазма си французите са обявили това за "единствения модел в своя сегмент, който предлага 100% електрическа мобилност за седем пътници с избор на задвижване" - което е вярно, ако за момент забравим за модели като Mercedes EQB/GLB. Но като цяло ентусиазмът е разбираем: новото най-голямо Peugeot изглежда наистина интересно.
   
     
Новото Peugeot 5008 в 10 ключови факта (ГАЛЕРИЯ):


  
  

 

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Наблюдателен ( преди 1 месец )
    Задницата на "лъвчето" малко ми мяза на новото infiniti qx80.
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Обещанията са едно,р еалността е друга. Да излезе, а после ше видим. Съвсем отделна тема, че тиа цени са супер оптимистични. Е-308 в топ версията си е над 48к ЕВРО, та надали тези толупи ще са по-евтини.
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Факт ( преди 1 месец )
    Да заредиш с водород 2 минути вл кола за под 15 минути 60% батерия няма
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Само дето и зареждачката трябва да може да ги поддържа и получава стотиците киловати, но наистина, а не по според надписите по нея.
  • #1
    5 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    160 киловата бързо зареждане през 2024 година всъщност означава бавно зареждане. Дори китайците вече се зареждат с над 300 kW което е два пъти по-бързо. Тесла още от 2017 година произвежда автомобили които се зареждат с 250 kW. За дълъг път бързото зареждане е много по-важно от пробега с едно зареждане. Колко време ще висиш по зарядните станции зависи именно от скоростта на зареждане. От пробегът с едно зареждане зависи единствено след колко километра ще ти е първото зареждане.