IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla ще напомпа Model 3 с още 137 коня

Новата версия на електромобила ще получи и промени по купето

Model 3 е вторият най-продаван автомобил на Tesla, но се нуждае определено от нещо ново след толкова много години на пазара. И хората на Мъск вече готвят изненада.
 
 
нова Tesla 3


Новият Model 3 минава свърхсекретни тестове, за да бъдат запазени в тайна детайлите. Те обаче не успяха да избегнат "случайно" изтичане. Никаква изненада, шпионски снимки и информация се появиха от потребител в мрежата  "X" (бивш Twitter), собственост на Мъск. Изтичане имаше и от Министерството на транспорта на Южна Корея. 

Въз основа на тях можем да видим частично замаскираното тяло на един от прототипите, с които се провеждат развойните тестове, както и някои от техническите елементи. Цифрите се отнасят за версията "Performance" на Model 3, която няма да бъде премахната заради "Ludicrous" въпреки някои намеци от Tesla.

Върху каросерията на оригиналното превозно средство точките на свързване на различните му части, както и елементи от страните и багажника са покрити с черни ленти. Обновеният модел изглежда също така е оборудван с гуми 275/30 R20 Pirelli P Zero.

Министерството на транспорта на Южна Корея посочва, че версията на обновения Model 3 "Performance" с двата електрически мотора, предназначени за страната и за европейския пазар, притежава максимална комбинирана мощност от 635 к.с. Т.е. със 137 к.с. повече от сегашния (за европейската версия на модела). Увеличението на мощността се дължи на новия заден електрически мотор , който придава около 135 к.с. предполага се. При версията със задвижване само на две колела няма разлики в това отношение.

Други промени, които се виждат в снимките: преработеният Model 3 има по-широки брони и решетка, като същевременно липсват фарове за мъгла. Отзад аеродинамичният дифузьор е с  различна конфигурация.

Актуализираният Model 3 се очаква да бъде представен по-късно тази година – вероятно през август. Промените, особено при този със задвижване на четирите колелета, очевидно ще бъдат огромни.


0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    до 5 ( преди 1 месец )
    Че трябва - трябва. Само че и в това отношение Тесла е уникална - има избор от десетки аксесоари като програмируеми бутони, лостчета, табла, хедъп дисплеи, кутийки и чекмедженца за съхранение. Една от тези фирми дори е българска.
  • #5
    4 rate up comment 3 rate down comment
    БайБоцимир ( преди 1 месец )
    Вместо да увеличават конете, да сложат малко физически бутони и лостчета за мигачи и чистачки.
  • #4
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Грета Тунберг ( преди 1 месец )
    Няма ли нещо като за моя чекист електрика митбъстъра?
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    До 2 ( преди 1 месец )
    Би било хубаво да предложат и версия само с този към 400 коня мотор на задно
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    VAYK ( преди 1 месец )
    Перформанс с един двигател тва ще бъде интересна версия! И това не е обновена версия, тройките ги обновиха миналата година, това са детайли само за перформанса.
  • #1
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Гретиния ( преди 1 месец )
    Забравих да купя букет за Грета за 8 март,паля Теслата и тръгвам.