IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Cybertruck беше превърнат в налудничав снегоход

Американски колекционер трансформира своя електрически пикап във верижен автомобил (ВИДЕО)

Не е нужно да сте автомобилен експерт, за да видите, че сам по себе си Tesla Cybertruck е едно от най-странните превозни средства на планетата. Отчасти заради нетрадиционния си екстериорен стил и отчасти заради необичайните си характеристики, електрическият пикап на Илон Мъск вече е икона, боготворена от някои и силно недолюбвана от други. Но някои са стигнали дори по-далеч.


Tesla


Собственикът на превозното средство от снимките е колекционер от Юта, който притежава красоти като Bugatti Veyron, Lamborghini Huracan Sterrato и Porsche 911 Dakar. Но Cybertruck (или по-скоро „Cybertrax“, както е преименуван след трансформацията) е това, което се откроява в тази колекция.

Въпросният колекционер, на име Рон беше един от първите щастливи собственици на пикапа на Tesla и придобивайки го веднага го закарва сервиза на Sparks Motors с искане да му бъдат направени странните модификации. Компанията проектира специални снежни вериги и невероятна серия от допълнителни аксесоари.


Tesla Cybertruck


Задачата не е лесна. Специалистите трябва да преработят окачването, за да го адаптират към верижното задвижване Helltrax. Но това не става веднага. Cybertrax е повреден още по време на първия тест. При първия тест рамото на предното окачване се къса "като лист хартия", а при втория тест се счупва болт в рейката на кормилната уредба.

Поради тези причини Sparks Motors деактивира управлението на задните колела и заменя стандартните амортисьори с амортисьори Fox, които са подходящи за екстремна употреба извън пътя. Към модификациите са добавени и персонализирани брони. Модифицирането не се разминава и без помощта на Tesla.



Проектът е напълно одобрен от Tesla. Както разкрива видеото на дизайнерите на Cybertrax, американският автомобилен производител оказва подкрепа на всеки етап от изграждането. Марката дори специално проектира светлините с висок интензитет Baja Designs и т.нар. снежен камуфлаж, за да отговарят на тази версия на Cybertruck . Така че не бихме се изненадали, ако Tesla пусне гама от аксесоари, вдъхновени от това странно творение. 


0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 1 месец )
    хах, тези нали правиха дизелови пикапи?! Това е единия от Diesel Brothers, май някъде мернах и втория в началото...
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 1 месец )
    Тези юнаци от ЩАТИте скоро нема да има кой да ги надмине: все пак това си е една перфектна конфигурация маХ. подходяща за преодоляване на трудните маршрути в Северните снежни планини - Кордилерите, Скалистите планини, Сиера Невада, Маккинли в Аляска, Апалачите и др. С други думи - всеки с нуждите си на терена...