IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Polo стана кросоувър

Оборудваният с мотор с 84 к.с. модел е проектиран за бразилските фермери

Volkswagen Polo получи нова версия, предназначена само за Бразилия. Нарича се Robust и е проектиран да се използва дори по неравен терен, като селски черни пътища.


Volkswagen Polo Robust,


Първият детайл, който веднага хваща окото при новия Volkswagen Polo Robust, със сигурност е повдигнатото окачване. Това е решение, избрано от производителя за увеличаване на общия просвет. С новите пружини и амортисьори колата би трябвало да се справи и с по-тежки ситуации, в които може да попадне в този район на света.

За целта се предлаган два пакета. Първият добавя винилови покривала на седалките, гумен под и защита за предната решетка. Вторият, от друга страна, включва същите елементи като предишния, но добавя гумена постелка в багажника и кука за теглене.


Volkswagen Polo Robust,


По отношение на двигателя, Polo Robust използва същия агрегат като на Volkswagen Saveiro Robust - друг универсален автомобил от германската марка за Бразилия, проектиран за същата цел. Под предния капак е разположен 1,0-литров, трицилиндров двигател с 84 к.с. и 101 Нм въртящ момент, съчетан с класическата 5-степенна механична скоростна кутия.

Производителят все още не е съобщил цялото стандартно оборудване на автомобила, но то със сигурност ще включва климатик, електрическо серво управление, Bluetooth радио, четири въздушни възглавници, контрол на стабилността, асистент за потегляне по наклон, електрически предни стъкла, електрически ключалки, електронен блокаж на диференциала и 15-цолови лети джанти. Цената все още е неизвестна


Volkswagen Polo Robust,


0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Алекс ( преди 1 месец )
    101 Нм въртящ момент.Фермерите трябва да впрягат по два коня,за да върви.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Че то отдавна си има Поло-Кросс...
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Чудно в Бразилия що не садят фотоволтаици при това слънце, и да си зареждат електичките? Бая производители правят модели, специално за там.... Сега тия хора в друг век ли живеят, ние в *** по-богати ли сме, Южна Америка извън планетата ли е, че еколозите не видят, к'во стааа.