IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това са най-скъпите електрически коли в света

Тези модели притежават чудовищни мотори и немислими ускорения

Електрическите коли навлизат все по-здраво на пазара, колкото и трудности да има покрай налагането им. Те са пълни с нови технологии. Производителите се чудят непрекъснато как да ги направят по-достъпни за средния купувач. Марки като Dacia и Citroën вече свалят цените до немислими преди години нива.
 
Ние отиваме в обратна посока – класацията на електрически автомобили, за които не са жалени средства, развиват космически скорости и имат чудовищни двигатели. Разбира се, това са и най-скъпите електрически автомобили, които ви представяме в нашата красива галерия!


Най-скъпите електрически коли в света (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    VAYK ( преди 1 месец )
    Aspark Owl е и една от най-леките! Пак си идваме на думата за к.с. на кг. и при ел. задвижването физиката е като при ДВГ-тата. Дори да ускори бързо ако е тежка ще изхвърчи на завоя - кинетична енергия:))))))
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 месец )
    МитЕ,1 секунда закачаш,спиш една нощ на хотел,1 секунда откачаш.И така до следващата зарядна.
  • #3
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    електричките имат седалки с нулева гравитация монитора с функция на камина е как да си купиш голф единичка
  • #2
    0 rate up comment 7 rate down comment
    PLAID ( преди 1 месец )
    На Ionity Hypercharger Неверата е пълна преди да го изтръскаш. На AC пред хотел Жасмин зарежда за 2 секунди: 1 закачаш кабела, 1 го откачаш. Покрай Петрола само бипкаш на бензинджийката каква е убава и няма: Вафличка на промоция да предложим?
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Имат и чудовищни цени. Дано са наблъскани с достатъчно занимавки да не им е скучно на собственицте докато кибичат на кабела.