IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot показа салона на новото E-5008

Големият френски кросоувър се готви за смяна на на поколението (ВИДЕО)

Френският производител Peugeot разкри салона на новото E-5008. В кратко видео, публикувано в YouTube-канала на марката, се вижда основна част от интериора на бъдещия електрически кросоувър. За модела се планира мащабна модернизация, по време на която ще получи фирмената панорамна i-cockpit с извит панел с диагонал от 21 инча, нов волан и атмосферна подсветка.


Peugeot e-5008


Премиерата на Peugeot E-5008 е насрочена за март тази година. Моделът 5008 излезе през 2017 г., като беше актуализиран през 2020 г. и 2022 г., но сега му предстои смяна на поколенията. Кросоувърът се премества на един от разновидностите на платформата STLA, като ще получи напълно електрическа версия, наречена E-5008.

По предварителните данни, тя ще бъде оборудвана с батерия с капацитет 79 или 98 кВт/ч, като в първия случай пробегът е 480 км, а във втория - 640 км. Съответно ще се предлагат два варианта - с един или два мотора, като по-мощният ще развива 315 к.с.



Във видеото се вижда, че интериорът на електрическия кросоувър е за 7 души. На предния панел има извит 21-инчов екран, леко обърнат към водача. Забелязват се и бутони за достъп i-toggles, които са 10 на брой. Воланът е отрязан отдолу, като има сензорни контроли.

Компанията-производител твърди, че Peugeot E-5008 ще може да се похвали с просторен интериор и лесен достъп до местата на третия ред. Повече подробности ще се появят през следващата седмица или две.


0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    *Поредната недомислица ел миксер, която не мога да си позволя..
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Поредната недомислица ел миксер
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Разбрала свиня от … ( преди 1 месец )
    Ама как няма да намерим кусури само защото колата не е немски премиум радвайте се на картинки със интериорите на БМВ които още не са мръднали от края на 90те
  • #3
    2 rate up comment 5 rate down comment
    АПП ( преди 1 месец )
    за съжаление съвременните автомобили все повече се превръщат в симулатори на видео игри. Усещането за автомобил все повече изчезва Жалко!
  • #2
    0 rate up comment 9 rate down comment
    Стаа да ( преди 1 месец )
    Хубава пародия на джипка. Наложително е обаче да имате и истински автомобил под ръка ако имате нужда да си свършите каквато и да била работа обаче.
  • #1
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Красота и изящество ( преди 1 месец )
    О йее, колко красиви ръбати прави черти и едно изплескано плоско табло без нищо на него (извинете, има един таблет пльоснат по средата му да го окрасява )