IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как може да изглежда новото поколение на Nissan Navara

Сегашната генерация на пикапа вече е на 10 години, а бъдещето на модела е мистерия (ВИДЕО)

Nissan Navara е познат у нас като здрав и практичен пикап, който потребителите харесват заради неговата надеждност и простота. Този модел обаче в никакъв случай не може да се нарече модерен. Независими дизайнери ни показват как това може да се промени и как би следвало да изглежда новата Navara.


Nissan Navara


Последният път, когато Nissan Navara смени поколенията беше през 2014 година - преди 10 години! През 2020-а моделът претърпя лека модернизация, но като цяло си остана същият. Сега YouTube каналът Theottle показва какъв може да бъде следващият пикап Nissan Navara.

Интересното е, че няма официални новини за новото поколение на модела Nissan Navara. Дори не са известни и шпионски снимки на тестови прототипи. Следователно не може да се каже недвусмислено, че производителят работи върху ново поколение на този пикап, но слухове по темата непрекъснато се появяват.


Nissan Navara


И точно поради тази причина дизайнерите ни показват евентуалния нов дизайн. Авторът на рендерите използва за основа пикапа Mitsubishi L200, който смени поколенията през 2023 г. Това не е случайно, тъй като е добре известно, че Nissan и Mitsubishi работят в тясно сътрудничество, така че подобен технически обмен изглежда логичен.

Вижданията на дизайнерите са стриктно в съответствие с модерните модели на Nissan. В рендерите пикапът Nissan Navara изглежда подобно на новия кросоувър Pathfinder и вана Interstar. Дали такъв пикап ще се появи някога, не е известно, но определено се е получил добре. 



0 от 500