IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20-те най-добри електромобила според Top Gear

Tesla се смъква чак на пето място, в класацията има нов убедителен лидер

В Top Gear отдавна вече го няма Джеръми Кларксън да крещи "Powerrr!". Автомобилното издание на ВВС също се променя успоредно с автомобилите, и дори изготвя своя собствена класация на най-добрите електрически коли на планетата. В актуалното й издание са настъпили доста промени: лидерът отпреди две години Porsche Taycan е вече трети; Tesla се смъква чак на пета позиция; напълно са изчезнали Ford, Jaguar и Peugeot; и накрая в подреждането има нов лидер, който според англичаните е "нова и блестяща страница в историята на електромобила".
   
   
20-те най-добри електромобила според Top Gear (ГАЛЕРИЯ):


 
 
 

 

 

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Електричката на Дачия е може да се сравнява със Рено Зои и още му много му трябва да достигне корейския Рено Каджар( Самсунг Моторс). Полстар ми е поредната китайска кола, заедно с Волво която е със отлична електроника и никой не я купува заради цената.Китайското не е престиж, не е и показало висока надежност.Джип Авенджер е като вдигната електрическа Фабия.Хем женска, пък ръбата и имаш чувството, че караш кекаво Пежо.
  • #8
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Унуфри ( преди 2 месеца )
    Йоник ми е с рабат и изобщо не може да се сравнява с Ролсовете.На тях пък боята изобщо не е 7 слоя и лесно се дерат даже при почистване на птичи ***.Тесла ми е ужасно противна с липсата на бутони и глупавия телевизор със задължителните субскрибции.Ако си карал електричка на Ford F150 всичко друго ти е тротинетка.Той пък няма пробег.
  • #7
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Унуфри ( преди 2 месеца )
    MG 4 е крайно некачествена кола, изпреварваща само BYD Delphin. Задницата е крайно нестабилна и при леко настъпване на газта занася и колата ти бяга от пътя.Лятото електрониката често блокира и се случва да те заключи вътре.Имахме случай с MG4 при който при натискане на газ да блокира волана, автомобилът се блъска в мантинелата и батерията му окъся. Дойдоха две пожарни разбира се пълни с вода, пожарникарите видяха, че нямат шанс да я изгасят и започнаха да си правят селфита.
  • #6
    4 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Когато джоурнслистчето, което е подреждало колата, си купи Ролс, тогава може да ми разправя, че е по-добра кола от Тесла.
  • #5
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Факт ( преди 2 месеца )
    Дачия е кошмарът за шкодилаците
  • #4
    7 rate up comment 9 rate down comment
    А бе ... ( преди 2 месеца )
    вече има и неуДачници на батерии!
  • #3
    14 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    браво бе с дачия спринг и оставаш някой "на точка" ти си явно преродения сена ....
  • #2
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Реално ( преди 2 месеца )
    Карах я. Мислех че е бавна и ужасна. Никак даже. Един снабдител с бус зор да изпреварва отдясно и колко пъти го оставих на точка. Спирачките са чук, волана супер лек. Само видимостта назад е кофти като всяко suv-че. Но за градско придвижване е супер.
  • #1
    14 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Класация за запълване на времето. Без ясни критерии. Дачия Спринг на седмо място. Аре няма нужда.