IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20-те най-добри електромобила според Top Gear

Tesla се смъква чак на пето място, в класацията има нов убедителен лидер

В Top Gear отдавна вече го няма Джеръми Кларксън да крещи "Powerrr!". Автомобилното издание на ВВС също се променя успоредно с автомобилите, и дори изготвя своя собствена класация на най-добрите електрически коли на планетата. В актуалното й издание са настъпили доста промени: лидерът отпреди две години Porsche Taycan е вече трети; Tesla се смъква чак на пета позиция; напълно са изчезнали Ford, Jaguar и Peugeot; и накрая в подреждането има нов лидер, който според англичаните е "нова и блестяща страница в историята на електромобила".
   
   
20-те най-добри електромобила според Top Gear (ГАЛЕРИЯ):


 
 
 

 

 

0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    до #18 De Muro например
  • #18
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До 15 ( преди 2 месеца )
    Колега, отдавна няма обективни класации!Няма обективни журналисти или обективни инфлуенсари!В най-добрия случай изказват личното си,силно пристрастно мнение.В общия случай,за каквото им плащат или което ще донесе повече лайкове и гледания,демек, пак каквото ще донесе повече кинти!Обективен може да бъде човек който над 20 години се е спукал да кара различни коли и има достатъчно пари да си позволи да не говори и пише срещу пари!Такива са много малко!И не се харесват!
  • #17
    5 rate up comment 2 rate down comment
    РУК ( преди 2 месеца )
    111 000 Евро!Толкова струва "победителя" в тази класация?!TG са все по зле и по зле!Спасението им е,че ония тримата луди сега вадят последен епизод на The Grand Tour и се пенсионират.MG е тотал щета,с мижави продажби в цяла Европа и залежали по плацовете хиляди бройки!Не знам колко им плащат особено на британските медии да го хвалят тоя кошник.Но Хюндай за 111К Евра?!?!За 90К си вземаш чисто нова Джулия или Стелвио с 510к.с. от Ферари и ти остават 21К за бензин!Като ще е за кеф, да е кеф!
  • #16
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Боби ( преди 2 месеца )
    Браво на Фиат 500, че е първи
  • #15
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Едно обективно сравнение на автомобили трябва да включва няколко класации, защото по различните критерии ще има различно подреждане на моделите и различни победители. Но на никой не му плащат за обективност. Примерно в класация за цена, dacia spring ще е на първо място, а rolls-royce на последно, но в класацията за лукс ще са си разменили местата.
  • #14
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Класация в която няма предварително зададени критерии, за всеки с критично мислене означава само едно - платена статия. Когато критерия който е зададен за класацията е някоя странност като най-голям багажник или още по очевидното SUV с най-голям багажник и предно предаване примерно също е поръчкова статия с предварително избран победител, а останалите автомобили в класацията са за пълнеж.
  • #13
    11 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Tesla is the best
  • #12
    12 rate up comment 13 rate down comment
    Алекс ( преди 2 месеца )
    ТЕСЛА е най-доброто.Падението на Top Gear след напускането на Джеръми е видимо.
  • #11
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Унуфри ( преди 2 месеца )
    F150 lighting къде е ?
  • #10
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Унуфри ( преди 2 месеца )
    Лотуса е китаец, назлобен и с достатъчно място за шофьора за разлика от очакваното.Фиат е500 е на свинче звънче. Произвеждат се само защото са перфектния размер за каруцарските италиански и испански пътища както и дотациите за тях в Италия.