IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Понякога и две конски сили са достатъчни

Коне изтеглиха тежък SUV, излетял от пътя (ВИДЕО)

Дори тежък SUV с голяма рама и задвижване на всички колела може да се окаже в капан в снежна канавка. В такава ситуация всяка помощ би била полезна, дори ако тя идва само с две конски сили.


катастрофа


Този любопитен инцидент е от началото на седмицата в град Етридж (Тенеси, САЩ). Силните снеговалежи, които връхлетяха региона, явно изненадаха местните шофьори, несвикнали със студените зими. Собственикът на голям бял джип GMC Yukon вероятно не е имал време да смени гумите със зимни. В резултатът на това всъдеходът е поднесъл на хлъзгавия път и се е озовал в канавката, като задните му гуми увисват във въздуха.

Не е известно колко дълго е трябвало шофьорът да чака за помощ, която му е оказана от фермер амиш, който преминава по пътя с каруца с два коня. Джипът е закачен, а няколко души започват да бутат отпред. С общите усилия на хората и животните автомобила е изтеглен, съобщава The Drive.



Автомобилното издание припомня, че амишите, които не признават постиженията на прогреса, често помагат на озовали се беда шофьори.

0 от 500