IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Mercedes прегази Toyota GT 86 на пътя

Спортната кола вероятно ще отиде за скрап след инцидента (ВИДЕО)

Странен инцидент при движение в сериозен трафик и с ниска беше записан на видео, като при него сериозно пострада Toyota GT 86, която буквално беше прегазена от Mercedes-Benz B-Class.



Сблъсъкът е станал по-рано този месец, когато GT 86 намалява скоростта и спира в дясното платно на двулентов път. Първоначално всичко изглеждаше нормално, докато черен Mercedes-Benz B200 не започва да се приближава към спортната кола без никакви индикации за спиране. Видеорегистраторите в японския автомобил заснемат как германското возило първо се удря в задната част, а после преминава през покрива на бялата Toyota.

На снимки, направени след удара, се вижда как Mercedes-ът лежи върху GT 86 с едно от предните колела, кацнало върху предния панел на пострадалата кола. От изображенията става ясно, че виновникът за инцидента е с десен волан и регистрационни номера от Великобритания, както и че пострадалата Toyota е претърпяла големи щети.


Полша, катастрофа


Всъщност ударът е счупил прозореца от страната на пътника, откъснал е страничното огледало и е причинил значителни щети на вратата и панела. Бялата GT 86 е със специални джанти, които не са оригинални, което подсказват, че собственикът й може да е правил и други подобрения.

Точната причина за катастрофата не е известна, но изглежда вероятно шофьорът на B200 или се е разсеял, или неправилно е предположил, че Toyota-та ще започне да се движи напред с потока на трафика. Независимо от причината, пораженията по японската кола са сериозни, като според механици от местен сервиз, които са проверили щетите, автомобилът трябва да бъде обявен за „пълна щета“.


0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Петре , "Слаб 2 "- не си направил преразказ по видеото а свободно съчинение,което няма нищо с видяното!
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Красимир ( преди 9 месеца )
    Как така пълна щета? Дайте го тук и след 3 дена ще бъде поправен, изчукан и боядисан, като ще бъде обявен в сайтовете за продажба като нов внос, карам от дядото да си купи лекарства за кръвното...
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    алоу списвача ( преди 9 месеца )
    Как точно през покрива е минал Мерцедеса? Толкова ли няма за какво друго да пишете?