IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как SUV размаза спряло в бързата лента Lamborghini Huracan

Шофьорът на суперколата извади невероятен късмет при инцидента (ВИДЕО)

Повреда в автомобила по време на пътуване няма как да бъде забавна, но нещата могат да се усложнят допълнително. Това научи по трудния начин шофьор на Lamborghini Huracan в Китай, чиято кола стана жертва на инцидент, заснет от камерите на пътя.


катастрофа Китай


Във видеото се вижда как мъжът стои до аварирало в крайна лява лента Lamborghini Huracan, чийто багажник е отворен. Случката се развива на многолентова магистрала, като трафикът явно не е сериозен и шофьорът успява да пресече пътя и да се отдалечи от авариралата кола.

Докато е близо до автомобила, мъжът дава знаци с ръце на останалите и ги предупреждава. Веднага щом се оттегля, се случва неизбежното - голям SUV връхлита върху италианската суперкола. Най-странното в случая е, че идентифицираният като Geely Xingyue L (известен още като Monjaro) всъдеход дори не прави опит да намали скоростта, преди да се забие в задната част на Lambo-то.



Очаквано, сблъсъкът е изключително силен, като изпраща SUV-а да се завърти на повече от 360 градуса, преминавайки през три ленти и причинява разливане на течности по целия път. Междувременно удареният Huracan е запратен напред, като се блъска първо в средната част на магистралата и след това се завърта.

За щастие, ужасяващата катастрофа се разминава без да пострадат други автомобили (вижда се как едно Audi успява да намали и да избегне нов сблъсък). Няма информация за състоянието на шофьора на джипа. Вината обаче не е само негова, защото водачът на италианската кола най-малкото можеше да постави предупредителен знак, с който да предупреди останалите участници в движението.


0 от 500