IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разходка със суперколи в Италия се превърна в трагедия

Ferrari и Lamborghini се разбиха в кемпер, двама загинаха (ВИДЕО)

Разходка на група богаташи със суперколи на остров Сардиния завърши със зловещ инцидент, в който участваха Lamborghini Huracan и Ferrari California. Катастрофата беше заснета от движещ се по-назад автомобил, като при нея са загинали двама души.


катастрофа


Суперколите пътуват по път 195 в южната част на острова. Във видеото се вижда как мощните автомобили си пробиват път през трафика, като шофьорите им нямат търпение да се измъкнат и често навлизат в насрещната лента. Колата, от която е заснето случилото се, явно не е част от групата, като тя се движи след кемпер.

Първо в кадър се появяват Ferrari F8 Tributo и Roma, които задминават колата, в която се намира камерата. След това две Lamborghini Huracan – бяло и синьо, правят същото, като шофьорът на автомобила с камерата явно намалява, за да ги улесни. Нещата обаче се объркват за секунди, тъй като се появяват още две Ferrari - California и 296 GTB.



В този момент намиращите се най-отпред F8, Roma и първият Huracan изпреварват кемпера. Синьото Lamborghini изчаква за малко, преди да започне маневрата, като това дава възможност на появилото се отзад California да опита двойно изпреварване. Шофьорът на синия Huracan обаче явно не очаква това и се измества наляво. Следва сблъсък между две италиански суперколи, след който Lambo-то се удря в кемпера. Тежкият микробус се завърта на 90% и се преобръща, докато спортният автомобил излита от пътя.

Във видеото не се вижда какво се случва с другата кола, замесена в катастрофата, но местният Sardinia Post съобщава, че в кабриото се е возила семейна двойка от Швейцария – 67-годишен шофьор и 63-годишната му съпруга. След удара Ferrari-то се преобръща и се запалва, като хората в него са загинали. Според информацията при инцидента има и няколко ранени – семейна двойка от Индия, която е пътувала в синия Huracan, както и шофьорът и пътниците в кемпера, които са от Северна Италия. Полицията все още разследва катастрофата.



 

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    тез ферарита от тесла повече горят . и то като се има в предвид че през повечето време не се ползват , ако хората ги използват ежедневно -едно няма да е останало
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    затова има датчици които показват за наличието на автомобил и системата не би трябвало да позволява предприемането на маневра както и при отваряне на врата ако има движещ се обект
  • #6
    20 rate up comment 0 rate down comment
    q ( преди 6 месеца )
    Дано хората в кемпера са добре. За другите изпреварващи на забранен участък - проблема си е техен, да се оправят.
  • #5
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Пепи ( преди 6 месеца )
    Тия не могат да карат . Това са некви бачкери дето са се набълбукали с некви псевдо коли . Толкова елементарно се удариха че просто няма накъде .
  • #4
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Пепи ( преди 6 месеца )
    Правите ли разлика между супер коли и скъпи коли . Lamborghini Huracan e доста далече от супер кола . Да хубава е но ги има по 200 000 евро .
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Друг Гост ( преди 6 месеца )
    Според мен, този с Ламбо-то просто не е видял Ферари-то. Ясно е, че е забранено изпреварването. Язък за хората - 67 годишен така да кара...
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Като не могат да карат така става, този с червената кола не вижда, ли че *** със синята кола е излезнал на половината, освен това изпреварването разрешено ли е изобщо, абе повечето шофери тук изобщо не зачитат и грам маркировка.
  • #1
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Факт ( преди 6 месеца )
    Тапакаът с ламбото от комплекси тръгна да засича тоя с феррарито.Как с Феррари ке ме изпревари сигурно е някой балкански кебапчия