IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Среща на собственици на Hyundai i30 N прати шестима в болница

Това вероятно е най-масовата катастрофа с хот-хечове от модела

Замислено като приятно неделно шофиране се превърна в кошмар за група собственици на Hyundai i30 N в Хонконг, като завърши с масова катастрофа, при която пострадаха повечето автомобили. До инцидента се стигна, когато водещият хот-хеч спря рязко и следващите го коли се удариха една в друга.


Hyundai i30 N


Според местните медии най-малко шестима души са ранени, включително петима шофьори, но никой от тях не е в тежко състояние. Както се разкрива от запис на видеокамера, Mazda RX-7, идваща от отсрещната посока, се е опитала да изпревари, като е навлязла в насрещната лента, принуждавайки водещия Hyundai i30 N да спре рязко. Шофьорите на останалите i30 N от същата група, които са следвали първата кола на близко разстояние, не са имали достатъчно време да спрат. Съобщава се, че водачът на Mazda-та е избягал от местопроизшествието, без дори да спре.

Полицията разследва инцидента, а снимки от последствията бяха споделени в няколко групи във Facebook, като на тях се виждат пораженията по поне седем Hyundai i30 N. Според информацията на мястото на инцидента е имало общо девет автомобила. По-голямата част от превозните средства са получили сериозни щети по броните, предните капаци и калниците, което увеличава потенциалната сметка за ремонт.


Hyundai i30 N


Местното издание Epoch Times твърди, че инцидентът е станал в 7:43 сутринта в неделя, 23 юли, на „Пътя на булката“. Извиващата се отсечка, заобиколена от красива природа, е кръстена на легендата за булка, която се удавила в реката, след като паднала от каретата си. След последната катастрофа пътят е бил затворен, докато властите не извадят катастрофиралите автомобили от местопроизшествието.


0 от 500