IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

25-те най-големи автомобилни издънки на XXI век

От Peugeot и Opel до Maybach и Aston Martin, тези автомобили попадат в най-комичната класация на Top Gear

"И макар вестниците да наричаха убийството „престъплението на века“, Гоулдман знаеше, че бяха едва в 1906 и до края на века оставаха още деветдесет и четири години", писа Е. Л. Доктороу в шедьовъра си "Рагтайм". Горе-долу в същата ситуация сме и ние: от ХХI век е изминала по-малко от една четвърт. Но това не спира неуморните шегаджии от Top Gear да правят свой списък на най-големите автомобилни издънки на столетието. Запазвайки едно наум за оставащите 76 години до края на века, решихме да подберем 25-те най-любопитни сред тях.
   
     
25 от най-големите издънки на ХХI век (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #13
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Компир до вампир ( преди 4 месеца )
    Брато, ти не си от най-съобразителните май :D
  • #12
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Vampir ( преди 4 месеца )
    Нещо, който е писал статията или са му платили да дрънка конкретни глупости или нищо не разбира от автомобили. Част от тези в "класацията" едва се намират вече и струват като за нови по две и се търсят из цял свят, за да се докопаш до тях. Списвача на статията сигурно ги е "пробвал", та за това ползва такива гръмки описания...
  • #11
    6 rate up comment 0 rate down comment
    До 10 ( преди 4 месеца )
    Мултиплата не е модел от 21ви век
  • #10
    3 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    И мултиплата я няма?!
  • #9
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 4 месеца )
    И както тук съвсем правилно отбелязаха за фенченцъта на новите бараки на МБечката, БеНеВе-то и ФаУ-Ве-то,респ. МаЙ-Баха: ПАРИТЕ не купуват ВКУС! Вкусът като малко по-абстрактна естетическа категория нема как /с много малки изключения!/ да бъде придобит чрез финикийски знаци - или го имаш и си се родил с него като усет или пък остава да бъдеш яК.о. прецакан от гореспоменатите со силно надути като балуни ЦЕНИ на ГЕРМАН. уж-премиум машини... Балъците у нас НЕ умирают!
  • #8
    13 rate up comment 0 rate down comment
    До 6 ( преди 4 месеца )
    Щях да питам да не си слънчасал, но отдавна знам, че е по-сериозен проблемът
  • #7
    19 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    C6 e последният искинси Ситроен. Страхотна кола
  • #6
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Класика ( преди 4 месеца )
    Не искам да използвам епитети за написаните статии и това ,че някой нещо е прочел и е побързал да го напише.....!!!!!!!??????.....в момента " Bufori Geneva е изобщо разпродаден !!!!! Чака се за него по 5 години..!!!!!!! Всички коли които се произвеждат са купени за 20 години напред....!!!! По желание вътре може да се вгради всичко,цена не се споменава и няма такава графа !!!!.... А богаташите които го купуват са направили клуб " Bufori ",и е обявен за най красивата луксозна кола!
  • #5
    14 rate up comment 11 rate down comment
    QWERTY ( преди 4 месеца )
    ДОСТА АНГЛИЙСКА ТЪПОТИЯ В ТАЗИ КЛАСАЦИЯ. ПОНЕ 5 АВТОМОБИЛА НЯМАТ МЯСТО В НЕЯ И ПРИСЪСТВИЕТО ИМ, ПРАВЯТ ЗА СМЯХ САМИТЕ TOP GEAR.
  • #4
    12 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 4 месеца )
    Да беше прочел барем поне първото изречение...