IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Англия мъж беше заловен да кара 60 години без книжка

Нарушителят се провалил на изпита в средата на миналия век, но това не го отказало да шофира

Полицията в английското графство Ланкашър спряла за проверка шофьор, който нямал документ за управление. Проверката установила, че мъжът се е явил на шофьорски изпит през 60-те години на миналия век, но бил скъсан и след това не е пробвал отново, съобщава Manchester Evening News.


нарушител


Сребристият Citroen бил спрян от полицаи на магистрала М55. Отделът за пътна полиция на Lancashire публикува в социалната мрежа X (бивш Twitter) снимка на превозното средство в задната част на камион за теглене, след като той е било задържано.

Водачът е уличен в нарушение на правилата за движение. Той ще бъде призован да даде показания пред съда, като предстои да бъде определена дата за изслушването през магистратите.

Оказва се, че това не е рекорд за Великобритания. Преди около година близо до Нотингам зад волана беше хванат мъж, който по собствените му думи е карал кола без шофьорска книжка в продължение на 70 години.


0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Като си признаваш ( преди 3 месеца )
    Маминия златен. Ами да беше казал, че за първи път му се случва, защо си признава за 60 години назад ? :D
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Изпревари без да даде мигач и е имало лошия късмет да го видят.
  • #1
    28 rate up comment 4 rate down comment
    Васил ( преди 3 месеца )
    Нормално книжката не кара колата книжката само пълби хазната.В Сащ доеи не е нужно да ходиш на глокс а се явявяш само на изпит със собствена кола а тука имаме 50 фирми за дране на кинти които те късат за да им плащаш по 4-5 пъти изпитите