IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов Ford Mustang GT измина само 30 км, преди да отиде за скрап

Задната част на колата е силно повредена, но 5,0-литровият V8 е в изправност

Този Ford Mustang GT, моделна година 2024, определено нямаше никакъв късмет, след като се задържа на пътя едва 30 км след излизането си на пътя. Суперколата катастрофира тежко и сега става единствено за скрап.


Катастрофирал Ford Mustang

Катастрофирал Ford Mustang

Погледнат отпред от страната на пътника черният Mustang изглежда напълно нормално. Няма огъвания по покрива и пролуките между панелите на вратите изглеждат нормални. Поглед отзад обаче дава представа за сериозните поражения, които е претъпял.

Задната броня, багажника и задните светлини са изчезнали, разкривайки значителни щети по шасито. Изглежда, че основната точка на удара и именно отзад - от страната на водача, точно извън централната ос. Подробности за инцидента липсват, като в обявата не се посочва причината за аварията. Повредите имат U-образна форма, която напомня сблъсък с дърво.


Катастрофирал Ford Mustang


Задното стъкло е непокътнато и пространствата между панелите от страната на водача изглеждат нормални. Поглед вътре в колата разкрива, че задните седалки са избутани напред, което предполага, че щетите, скрити под този Ford, са значителни.

Търгът оценява цената на ремонта на около 27 000 евро, като стойността на колата е около 41 000 евро. На километража е изписан пробег от 30 км, като се съобщава, че 5,0-литровият V8 двигател не е пострадал


Катастрофирал Ford Mustang


0 от 500